Тільки духовка, приправи — і куряча грудка вийде неймовірно соковитою: хитрий рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3468
Ні мороки з маринадом, ні довгого засолювання
Соковита, ніжна куряча грудка — завжди відмінний варіант для ситної сімейної вечері. До того ж готується вона просто і швидко.
Для страви за рецептом "Важно знать" вам не знадобляться якісь дорогі продукти — тільки м’ясо та спеції. Ні зайвих хитрощів, жодної мороки — все просто і неймовірно швидко
Як приготувати курячу грудку
Інгредієнти:
- 800 г курячих грудок;
- 1 ст. л. коричневого цукру;
- 1 ст. л. оливкової олії;
- 1,5 ч. л. копченої паприки;
- 1 ч. л. меленого перцю чилі;
- 1 ч. л. сушеного орегано;
- 1 ч. л. солі;
- 0,5 ч. л. меленого часнику;
- 0,25 ч. л. мелений чорний перець.
Спосіб приготування:
- Курячі грудки миємо і відбиваємо молотком для м’яса до максимальної товщини 2 см.
- В окремій мисці змішуємо сіль, мелений перець, орегано, паприку, коричневий цукор та сушений часник.
- Курячі грудки змащуємо оливковою олією, обвалюємо в приправах і викладаємо у форму для запікання, застелену фольгою.
- Відправляємо все у розігріту до 220 градусів духовку на 17 хвилин. Через зазначений час витягаємо з форми фольгу і запікаємо протягом 5 хвилин, поки м’ясо не покриється золотистою скоринкою.
Даємо готовому м’ясу охолонути протягом 5 хвилин і подаємо до столу з улюбленим салатом. Близькі ахнуть від насолоди.