Тільки духовка, приправи — і куряча грудка вийде неймовірно соковитою: хитрий рецепт

Читать на русском
Автор
3468
Вечеря вийде ніжною та соковитою
Вечеря вийде ніжною та соковитою. Фото vazhnoznat.com

Ні мороки з маринадом, ні довгого засолювання

Соковита, ніжна куряча грудка — завжди відмінний варіант для ситної сімейної вечері. До того ж готується вона просто і швидко.

Для страви за рецептом "Важно знать" вам не знадобляться якісь дорогі продукти — тільки м’ясо та спеції. Ні зайвих хитрощів, жодної мороки — все просто і неймовірно швидко

Як приготувати курячу грудку

Інгредієнти:

  • 800 г курячих грудок;
  • 1 ст. л. коричневого цукру;
  • 1 ст. л. оливкової олії;
  • 1,5 ч. л. копченої паприки;
  • 1 ч. л. меленого перцю чилі;
  • 1 ч. л. сушеного орегано;
  • 1 ч. л. солі;
  • 0,5 ч. л. меленого часнику;
  • 0,25 ч. л. мелений чорний перець.

Спосіб приготування:

  1. Курячі грудки миємо і відбиваємо молотком для м’яса до максимальної товщини 2 см.
  2. В окремій мисці змішуємо сіль, мелений перець, орегано, паприку, коричневий цукор та сушений часник.
  3. Курячі грудки змащуємо оливковою олією, обвалюємо в приправах і викладаємо у форму для запікання, застелену фольгою.
  4. Відправляємо все у розігріту до 220 градусів духовку на 17 хвилин. Через зазначений час витягаємо з форми фольгу і запікаємо протягом 5 хвилин, поки м’ясо не покриється золотистою скоринкою.

Даємо готовому м’ясу охолонути протягом 5 хвилин і подаємо до столу з улюбленим салатом. Близькі ахнуть від насолоди.