Рай для ласунів: як приготувати горіховий торт з вершковим кремом

Читать на русском
Автор
Нереально смачний торт
Нереально смачний торт. Фото 1000.menu

Така випічка сподобається близьким

Коли є натхнення та хочеться потішити своїх близьких чимось смачненьким, можна приготувати не лише торт "Медовик". Чудовим рішенням також стане приготування незвичайного горіхового торта.

Готується така випічка без зайвої метушні, але виходить дуже смачною. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "_fil.anna".

Як приготувати горіховий торт з вершковим кремом

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.;
  • цукор – 120 г;
  • ванільний цукор – 16 г;
  • молоко – 120 мл;
  • олія – 120 мл;
  • борошно – 200 г;
  • розпушувач – 12 г;
  • волоські горіхи – 60 г;

Крем

  • вершки 30% – 100 мл;
  • вершковий сир – 400 г;
  • згущене молоко – 150 г;

Спосіб приготування:

  1. Яйця, цукор і ванільний цукор збити міксером до пишності.
  2. Додати молоко та олію, збити.
  3. Додаємо борошно та розпушувач, перемішати.
  4. Додати подрібнені в крихту горіхи, перемішати силіконовою лопаткою.
  5. Викласти тісто у форму.
  6. Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
  7. Готовий бісквіт повністю охолодити та розрізати на три частини.
  8. Приготувати крем, збивши міксером вершки, вершковий сир і згущене молоко до утворення пишної, стабільної маси.
  9. Змастити коржі кремом зверху і з боків та відправити у холодильник для просочення.

А якщо ви любите смачну випічку пропонуємо приготувати ніжні синнабони з найсмачнішою поливкою. Також, пропонуємо вам рецепт кекса з п’яти інгредієнтів.