Знадобиться блендер та кілька інгредієнтів: близькі проситимуть готувати такі панкейки щодня

Читать на русском
Автор
Апетитні та дуже смачні панкейки
Апетитні та дуже смачні панкейки. Фото 1000.menu

Смакота до сніданку чи на кожен день

На сніданок можна приготувати безліч смачних страв. Серед них — пухкий омлет з овочами, вівсяна каша з фруктами або ж міні-піци.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати на сніданок пухкі панкейки. Вони не лише дуже смачні, але й просто готуються, адже тісто замішується прямо в глибокій посудині за допомогою міксера й звідти ж виливається на сковороду. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "chudnova.food".

Як приготувати пухкі панкейки

Інгредієнти:

  • яйце – 1 шт.;
  • цукор – 3 ст. л.;
  • молоко – 210 мл;
  • борошно – 180 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • олія – 30 мл;

Спосіб приготування:

  1. Всі інгредієнти помістити у глибоку ємність та змішати за допомогою міксера до однорідності.
  2. Прямо з чашки для блендера виливати тісто на розігріту сковорідку у вигляді панкейків. Також можна це робити ложкою — приблизно по 1-1,5 ложки на одну оладку.
  3. Обсмажити панкейки з обох сторін до золотавості та утворення дірочок.
  4. Викласти їх один на одного та полити зверху згущеним молоком.

А якщо ви любите смачну випічку, рекомендуємо також приготувати ніжні сіннабони з найсмачнішою поливкою за рецептом "Телеграфа". Булочки з корицею готуються досить просто, а результат приємно вражає.