Ідеальний рецепт ситної вечері простий: п’ять картоплин, трохи м’яса та рукав для запікання

Читать на русском
Автор
Ароматна картопля з м’ясом у руках
Ароматна картопля з м’ясом у руках. Фото vazhnoznat.com

Ця страва точно буде у вашому раціоні

Не хочеться на вечерю готувати м’ясні котлети, а до них ще відварювати та картопляне пюре ? У цьому випадку рятують прості та ситні рецепти.

Для зайнятих кулінарів "Важно знать" ділиться простим рецептом ситної вечері — запеченою в рукаві картоплею з м’ясом. Це не тільки легка, але ще й неймовірно смачна страва: соковите м’ясо з ніжною картоплею нікого не залишить байдужим.

Як приготувати ароматну картоплю з м’ясом в рукаві

Інгредієнти:

  • 5–6 великих картоплин;
  • 0,5 кг курячих стегон;
  • 1 морква;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 цибулина;
  • сіль та чорний мелений перець до свого смаку;
  • улюблені спеції;
  • 3 ст. л. рослинної олії.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю, цибулю та моркву чистимо. Картоплю та моркву нарізаємо середніми часточками, цибулю — півкільцями. Змішуємо, солимо, перчимо і додаємо улюблені спеції.
  2. Курку миємо, солимо, перчимо, посипаємо спеціями, натираємо подрібненим часником і залишаємо разом з картоплею на 10-15 хвилин.
  3. Через зазначений час картоплю відправляємо в рукав для запікання, а зверху викладаємо шматочки курячого м’яса. Все поливаємо олією, закріплюємо краї рукава і робимо кілька проколів.
  4. Викладаємо все на лист і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 50-60 хвилин.

Готову картоплю з м’ясом посипаємо свіжою зеленню. Подаємо з овочевим салатом.