Банка консервів — і гора смакоти на столі: з цим рецептом вам більше не доведеться думати про вечерю

Читать на русском
Автор
11294
Котлети виходять не тільки смачними, а й корисними Новина оновлена 10 квітня 2024, 22:41
Котлети виходять не тільки смачними, а й корисними. Фото 1000.menu

Всі забудуть навіть про м’ясні котлети

Щоб поласувати смачними та соковитими котлетками, не обов’язково купувати фарш. Дивовижні биточки можна приготувати із рибних консервів.

Таку бюджетну страву можна собі дозволити навіть якщо до зарплати ще далеко. Та й готуються вони швидко, а виходять – пальчики оближете. Приголомшливим рецептом ділиться Today.

Як приготувати рибні котлети

Інгредієнти:

  • 2-3 картоплі середньої величини;
  • банку рибних консервів у олії чи у власному соку;
  • 2 середні цибулини;
  • 1 куряче яйце;
  • 2 ст. л. манки;
  • сіль та мелений перець до свого смаку;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю миємо, відправляємо в каструлю, заливаємо водою і відварюємо в мундирі до готовності. Даємо охолонути, чистимо від шкірки і натираємо на дрібній тертці.
  2. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо його на розігрітій сковороді з рослинною олією до напівпрозорості.
  3. З консерви зливаємо трохи рідини, рибу розминаємо вилкою.
  4. У глибокій посудині змішуємо рибу, картоплю та цибулю. В отриману масу додаємо сире яйце та столову ложку манки. Солимо і перчимо на смак, ретельно все перемішуємо і даємо фаршу відпочити 5-10 хвилин, щоб манка в ньому встигла набухнути.
  5. З приготовленого фаршу формуємо котлети, пануємо їх в манці, що залишилася. Викладаємо на розігріту сковороду з олією та обсмажуємо з двох сторін до золотистої скоринки.

Подавати такі котлети можна з улюбленим гарніром. Смачного.