Досвідчені кулінари додають до картоплі один інгредієнт: пюрешка вийде неймовірною
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 14550
Пюре вийде ніжним та приємним
Один із найпопулярніших гарнірів на нашій кухні – це картопляне пюре. А ви знали, що досвідчені кулінари додають при варінні картоплі часник? Завдяки цьому інгредієнту страва виходить дуже пікантною.
Саме такий рецепт пропонують "Ідеї для сніданку та вечері". Ця страва з характерним смаком та тягучою консистенцією відмінно підійде до м’ясних страв. Насичене та ароматне картопляне пюре з сиром та часником готується всього з кількох інгредієнтів і дуже швидко, а виходить дивовижним.
Як приготувати картопляне пюре з сиром та часником
Інгредієнти:
- картопля – 1 кг;
- часник – 1-2 зубчики;
- вершкове масло – 3 ст. л.;
- молоко – 150 мл;
- вершковий крем-сир — 150 г.
Спосіб приготування:
- Чистимо картоплю, нарізаємо її середніми або великими шматочками приблизно однакового розміру. Також чистимо та подрібнюємо часник.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо в каструлю, заливаємо водою таким чином, щоб її рівень був на сантиметр вище за картоплю. Додаємо чайну ложку солі, на середньому вогні доводимо до кипіння та варимо на помірному вогні близько 10-15 хвилин до м’якості.
- Коли картопля звариться, зливаємо рідину та повертаємо каструлю на плиту буквально на хвилину, щоб додатково підсушити картоплю.
- Розм’якшуємо вершкове масло, змішуємо його з молоком і підігріваємо отриману суміш на плиті, не доводячи до кипіння.
- Картоплю пюруємо, додаючи порціями молочну суміш, а потім сир. Все добре перемішуємо та подаємо на стіл.
А у Німеччині при приготуванні картопляного пюре використовують незвичні для нас спеції. Виходить дуже незвично.