Ресторанна вечеря зі звичайних макаронів: додайте до них сосиски — і близькі оближуть тарілки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 817
Пару помахів руки — і ви вже їсте
Якщо хочеться швидко і ситно поїсти, ми одразу згадуємо про макарони. Ми готуємо їх по-флотськи, з різними соусами, також це інгредієнт найрізноманітніших салатів.
Сьогодні ж ми разом з "Рецептами Каждый День" приготуємо макарони, але з сосисками та пікантним соусом. Така вечеря не залишить байдужих ні дітей, ні дорослих — вони з’їдять усі за лічені хвилини та навіть оближуть тарілки.
Як приготувати макарони з сосисками та вершково-сирним соусом
Інгредієнти:
- макарони — 250 р.;
- сосиски — 6 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- твердий сир — 150 г;
- зелень, сіль — до свого смаку;
- рослинна олія — 1 ст. л. ;
- вершки — 250 мл.
Спосіб приготування:
- Макарони відварюємо до готовності відповідно до інструкції на упаковці, відкидаємо на друшляк.
- Сосиски нарізаємо невеликими шматочками, чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Сир натираємо на великій тертці, нарізаємо зелень.
- На середньому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією та обсмажуємо цибулю. Коли він стане м’яким, додаємо сосиски, підрум’янюємо протягом кількох хвилин.
- Після цього в сковороду виливаємо теплі вершки, солимо і додаємо твердий сир. Помішуємо все, доки не розплавиться сир. Посипаємо зеленню.
- Додаємо в сковороду макарони, перемішуємо та обсмажуємо протягом 1-2 хвилин.
Подаємо макарони з улюбленим салатом. Такій вечері будуть раді навіть вибагливі діти.