Вжух — і вечеря на столі: дивовижна пісна страва із звичайних макаронів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 695
Смакота — пальчики оближете
Макарони – це один із найпопулярніших продуктів на нашій кухні. Страви з них виходять дуже ситними та й готуються дуже просто.
До речі, поласувати смачними макаронами можна і у Великий піст. Якщо приготувати їх з томатами за рецептом "Добрих новин", то навіть без м’яса таку вечерю з’їдять буквально за лічені хвилини. Все швидко, просто та неймовірно апетитно. Не вірите — перевірте: виходить дуже смачно.
Як приготувати макарони з томатами в сковороді
Інгредієнти:
- макарони – 300 г;
- вода – 400 мл;
- сіль -1/2 ч. л.;
- чорний перець – до смаку;
- помідори – 3 шт.;
- цибулина – 1 шт.;
- часник – 2 – 3 зуб.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо і нарізаємо кубиками. Відправляємо його в розігріту сковороду з рослинною олією і смажимо до напівпрозорості.
- Очищаємо помідори від шкірки, нарізаємо кубиками та відправляємо в сковороду до цибулі. Все добре перемішуємо, додаємо подрібнений часник, закриваємо кришкою та готуємо 5 – 7 хвилин.
- Через вказаний час у сковороду відправляємо сухі макарони. Солимо, перчимо, додаємо окріп. Закриваємо сковороду кришкою та готуємо протягом 7 – 8 хвилин до готовності макаронів.
Подаємо такі макарони з пісним олів’є. Вийде приголомшлива вечеря.