Вжух — і вечеря на столі: дивовижна пісна страва із звичайних макаронів

Читать на русском
Автор
695
Гідна конкуренція навіть макаронам по-флотськи
Гідна конкуренція навіть макаронам по-флотськи. Фото shuba.life

Смакота — пальчики оближете

Макарони – це один із найпопулярніших продуктів на нашій кухні. Страви з них виходять дуже ситними та й готуються дуже просто.

До речі, поласувати смачними макаронами можна і у Великий піст. Якщо приготувати їх з томатами за рецептом "Добрих новин", то навіть без м’яса таку вечерю з’їдять буквально за лічені хвилини. Все швидко, просто та неймовірно апетитно. Не вірите — перевірте: виходить дуже смачно.

Як приготувати макарони з томатами в сковороді

Інгредієнти:

  • макарони – 300 г;
  • вода – 400 мл;
  • сіль -1/2 ч. л.;
  • чорний перець – до смаку;
  • помідори – 3 шт.;
  • цибулина – 1 шт.;
  • часник – 2 – 3 зуб.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо і нарізаємо кубиками. Відправляємо його в розігріту сковороду з рослинною олією і смажимо до напівпрозорості.
  2. Очищаємо помідори від шкірки, нарізаємо кубиками та відправляємо в сковороду до цибулі. Все добре перемішуємо, додаємо подрібнений часник, закриваємо кришкою та готуємо 5 – 7 хвилин.
  3. Через вказаний час у сковороду відправляємо сухі макарони. Солимо, перчимо, додаємо окріп. Закриваємо сковороду кришкою та готуємо протягом 7 – 8 хвилин до готовності макаронів.

Подаємо такі макарони з пісним олів’є. Вийде приголомшлива вечеря.