Чудова альтернатива м'ясним котлетам: приготуйте їх з вівсянки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Нескладний рецепт нашвидкуруч
Під час Великого посту багато християн обмежують себе у деяких харчових продуктах, тим самим очищуючи свої тіло та душу. Проте існує безліч рецептів, завдяки яким харчування у цей час можна зробити збалансованим та смачним.
Одним із таких є рецепт розсольника без м'яса. Або ж смачні вівсяні котлетки, які, за словами фудблогерки kristina_buleziuk, були улюбленою стравою її бабусі у піст.
Як приготувати вівсяні котлети
Інгредієнти:
- вівсяні пластівці – 300 г;
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- борошно – 50-70 г;
- сіль;
- перець;
- панірувальні сухарі;
Спосіб приготування:
- Вівсяні пластівці запарити окропом – залити такою кількістю води, аби вона повністю покрила пластівці.
- Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на великій тертці.
- Обсмажити цибулю та моркву до золотистого кольору.
- Змішати овочі з вівсянкою до однорідності, посолити, поперчити.
- Додати борошно, перемішати.
- Набирати суміш ложкою, формувати котлетки, обвалювати у панірувальних сухарях та обсмажувати на добре розігрітій з олією сковороді до золотистого кольору.
Раніше ми публікували пісний буряковий салат. Для його приготування вам не доведеться купувати дорогі продукти та довго їх готувати.