Дуже ароматний і ситний супчик на кожен день: пісний рецепт бюджетного розсольника
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1585
Простий рецепт, ідеальний до посту
Піст часто стає випробуванням для кулінара. Страви повинні бути не лише смачними, а й ситними. Ми розповідали, як приготувати ситний квасолевий суп без м’яса. Тепер ділимось рецептом апетитного розсольника.
Як його готувати, розповіли на порталі "Школа Життя". Страва виходить особливо ароматною, апетитною і наваристою.
Інгредієнти:
- 3 картоплини
- 1 морква
- 1 цибулина
- 4 маленькі або 2 великі мариновані огірки
- 80 г рису
- 4 ст. л. кетчупу
- 3 ч. л. універсальної приправи
- 1 ч. л. чорного перцю
- Сіль за смаком
- 2 ч. л. цукру (без гірки)
- 3 пір'їнки зеленої цибулі
Спосіб приготування:
- Нарізаємо картоплю соломкою. Цибулю кришимо на дрібні кубики.
- Моркву теж нарізаємо на дрібні кубики (або натираємо на тертці). Подрібнюємо зелену цибулю. Мариновані огірки ріжемо на невеликі шматочки.
- Наливаємо олію. Кладемо цибулю, готуємо 1-2 хвилини.
- Засипаємо моркву, обсмажуємо 3 хвилини. Додаємо мариновані огірки.
- Додаємо спеції: сіль, перець, універсальну приправу, цукор. Перемішуємо та смажимо 3-4 хвилини. З'єднуємо обсмажені овочі з кетчупом та тримаємо на вогні ще хвилину.
- У киплячу воду засипаємо рис. Підсолюємо воду і проварюємо рис 3 хвилини.
- Додаємо картоплю, варимо 5-7 хвилин. Знімаємо пінку. Додаємо засмажку.
- Пробуємо і досолюємо. За хвилину до готовності кладемо зелену цибулю.
Обов’язково даємо настоятися супу 10-15 хвилин. Також ми ділились рецептом дуже смачного пісного печива.