Дуже ароматний і ситний супчик на кожен день: пісний рецепт бюджетного розсольника

Читать на русском
Автор
1585
За цим рецептом суп виходить наваристим і ароматним
За цим рецептом суп виходить наваристим і ароматним. Фото Сегодня

Простий рецепт, ідеальний до посту

Піст часто стає випробуванням для кулінара. Страви повинні бути не лише смачними, а й ситними. Ми розповідали, як приготувати ситний квасолевий суп без м’яса. Тепер ділимось рецептом апетитного розсольника.

Як його готувати, розповіли на порталі "Школа Життя". Страва виходить особливо ароматною, апетитною і наваристою.

Інгредієнти:

  • 3 картоплини
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 4 маленькі або 2 великі мариновані огірки
  • 80 г рису
  • 4 ст. л. кетчупу
  • 3 ч. л. універсальної приправи
  • 1 ч. л. чорного перцю
  • Сіль за смаком
  • 2 ч. л. цукру (без гірки)
  • 3 пір'їнки зеленої цибулі

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо картоплю соломкою. Цибулю кришимо на дрібні кубики.
  2. Моркву теж нарізаємо на дрібні кубики (або натираємо на тертці). Подрібнюємо зелену цибулю. Мариновані огірки ріжемо на невеликі шматочки.
  3. Наливаємо олію. Кладемо цибулю, готуємо 1-2 хвилини.
  4. Засипаємо моркву, обсмажуємо 3 хвилини. Додаємо мариновані огірки.
  5. Додаємо спеції: сіль, перець, універсальну приправу, цукор. Перемішуємо та смажимо 3-4 хвилини. З'єднуємо обсмажені овочі з кетчупом та тримаємо на вогні ще хвилину.
  6. У киплячу воду засипаємо рис. Підсолюємо воду і проварюємо рис 3 хвилини.
  7. Додаємо картоплю, варимо 5-7 хвилин. Знімаємо пінку. Додаємо засмажку.
  8. Пробуємо і досолюємо. За хвилину до готовності кладемо зелену цибулю.

Обов’язково даємо настоятися супу 10-15 хвилин. Також ми ділились рецептом дуже смачного пісного печива.