Зі звичайного буряка — у фантастичний салат: без цього рецепта в піст не обійтися
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Відмінно до сімейних посиденьок під час посту
У Великий піст дуже багато обмежень. Наприклад, у цей період забороняється вживати м’ясні продукти, рибу, яйця, молоко, алкогольні напої. Тому кожен постуючий кулінар ретельно вибирає страви, щоб і самому ситно поїсти, і нагодувати свою сім’ю.
Пісний буряковий салат від "Бабусиних рецептів" — саме те, що потрібне в цей період. Для його приготування вам не доведеться купувати дорогі продукти та довго їх готувати. Небагато часу, бюджетні інгредієнти — і на столі смакота.
Як приготувати пісний буряковий салат
Інгредієнти:
- буряк – 4 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- соняшникова олія – 2 ст. л.;
- оцет 9% — половина ст. л.;
- часник – 1 зубчик;
- кінза – 1 пучок;
- сіль — щіпка;
- коріандр – щіпка.
Спосіб приготування:
- Буряк відварюємо до готовності, даємо їй охолонути, чистимо і натираємо на тертці по-корейськи.
- Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. Обсмажуємо її на розігрітій сковороді з рослинною олією до золотистого кольору.
- Чистимо і натираємо на дрібній тертці зубчик часнику. Дрібно шаткуємо кінзу.
- У салатник відправляємо підготовлений часник, кінзу, обсмажену цибулю та часник. Додаємо оцет, коріандр, солимо, ретельно все перемішуємо і подаємо до столу.
Подавайте такий салат з пісними котлетами. Близьким точно сподобається.