Краще, ніж в італійському ресторані: рецепт пасти з курячим фаршем
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Якщо ви шукаєте швидкий та простий рецепт страви на вечерю — тоді цей рецепт для вас.
Паста – це страва, яка завжди рятує, коли немає часу або натхнення на кулінарні шедеври. А якщо додати до пасти ароматний курячий фарш, овочі та спеції, то ви отримаєте справжню "м'ясну симфонію" смаку, яка порадує вас та ваших близьких. Також, радимо звернути увагу на рецепт макаронів з сиром у вершках.
Інгредієнти:
- 400 г пасти (будь-якого виду)
- 400 г курячого фаршу
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 болгарський перець
- 2 помідори
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1 ст. л. томатної пасти
- 1 ч. л. орегано
- 1/2 ч. л. базиліку
- Сіль та перець за смаком
Приготування:
- Відваріть пасту в підсоленій воді до готовності.
- На сковороді розігрійте оливкову олію і обсмажте на ній дрібно нарізану цибулю до м'якості.
- Додайте до цибулі подрібнений часник і обсмажте протягом 30 секунд.
- Додайте курячий фарш і обсмажте його, розбиваючи грудки ложкою, до золотистого кольору.
- Додайте до фаршу нарізаний кубиками болгарський перець і тушкуйте протягом 5 хвилин.
- Додайте подрібнені помідори, томатну пасту, орегано, базилік, сіль та перець за смаком.
- Тушкуйте соус протягом 10 хвилин, або до загустіння.
- Змішайте відварену пасту з соусом і добре перемішайте.
- Подавайте пасту з курячим фаршем гарячою, посипавши тертим сиром (за бажанням).
Порада:
- Для більш насиченого смаку можна додати до соусу трохи вершків або сметани.
- Також можна додати до соусу інші овочі, такі як гриби, кабачки або баклажани.
- Пасту з курячим фаршем можна подавати з салатом зі свіжих овочів.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати гречаники. Також ми розповідали, на що варто звернути увагу під час приготування пельменів.