Краще, ніж в італійському ресторані: рецепт пасти з курячим фаршем

Автор
Ця паста є дуже ситною та пікантною  (зображення створено за допомогою ШІ)
Ця паста є дуже ситною та пікантною (зображення створено за допомогою ШІ)

Якщо ви шукаєте швидкий та простий рецепт страви на вечерю — тоді цей рецепт для вас.

Паста – це страва, яка завжди рятує, коли немає часу або натхнення на кулінарні шедеври. А якщо додати до пасти ароматний курячий фарш, овочі та спеції, то ви отримаєте справжню "м'ясну симфонію" смаку, яка порадує вас та ваших близьких. Також, радимо звернути увагу на рецепт макаронів з сиром у вершках.

Інгредієнти:

  • 400 г пасти (будь-якого виду)
  • 400 г курячого фаршу
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 болгарський перець
  • 2 помідори
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • 1 ч. л. орегано
  • 1/2 ч. л. базиліку
  • Сіль та перець за смаком

Приготування:

  1. Відваріть пасту в підсоленій воді до готовності.
  2. На сковороді розігрійте оливкову олію і обсмажте на ній дрібно нарізану цибулю до м'якості.
  3. Додайте до цибулі подрібнений часник і обсмажте протягом 30 секунд.
  4. Додайте курячий фарш і обсмажте його, розбиваючи грудки ложкою, до золотистого кольору.
  5. Додайте до фаршу нарізаний кубиками болгарський перець і тушкуйте протягом 5 хвилин.
  6. Додайте подрібнені помідори, томатну пасту, орегано, базилік, сіль та перець за смаком.
  7. Тушкуйте соус протягом 10 хвилин, або до загустіння.
  8. Змішайте відварену пасту з соусом і добре перемішайте.
  9. Подавайте пасту з курячим фаршем гарячою, посипавши тертим сиром (за бажанням).

Порада:

  • Для більш насиченого смаку можна додати до соусу трохи вершків або сметани.
  • Також можна додати до соусу інші овочі, такі як гриби, кабачки або баклажани.
  • Пасту з курячим фаршем можна подавати з салатом зі свіжих овочів.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати гречаники. Також ми розповідали, на що варто звернути увагу під час приготування пельменів.