Як правильно готувати пельмені: три деталі, увага до яких зробить страву в рази смачнішою

Читать на русском
Автор
44340
Такі пельмені будуть просто досконалими
Такі пельмені будуть просто досконалими. Фото etnosoft.com.ua

Дуже важливо звертати увагу на нюанси

Ми розповідали, навіщо додавати у котлетний фарш яблуко. Тепер ділимось порадами, які допоможуть приготувати особливо смачні пельмені.

Це важливі деталі, проте мало хто про них пам’ятає і тримає в голові щоразу, коли готує пельмені. Про них нагадуємо разом із Pixelinform.

Три секрети смачних пельменів

Увага на якість фаршу

Якісний фарш — це найважливіший секрет смачних пельменів. Для фаршу краще використовувати яловичину або курку, змішані зі свининою в рівних пропорціях. Також в фарш потрібно додати цибулю (приблизно третину від загальної маси) і зелень.

Не варіть лише у воді

Для того, щоб пельмені не розварилися, їх потрібно варити в киплячій воді. Однаку необов’язково використовувати саме воду. Бульйон — це ще один важливий момент. Пельмені, зварені в бульйоні, мають більш насичений і приємний смак.

Зберігання залишків

Якщо ви приготували занадто багато пельменів, не залишайте їх у бульйоні або в холодильнику. Гарячі пельмені потрібно обробити шматком вершкового масла і лише потім відправити на зберігання.

Також пельмені не потрібно варити занадто довго. Вони повинні бути готові через 5-7 хвилин після закипання води. Також ми розповідали, як правильно варити картоплю на пюре.