Усі змішали – і в духовку: ці дивовижні кекси завжди будуть на вашому столі

Читать на русском
Автор
Порадують око та шлунок
Порадують око та шлунок. Фото shuba.life

Вжух — і ви вже їсте

Сімейні посиденьки, дружня зустріч, ділова вечеря не обійдуться без різноманітних закусок. Вони завжди повинні бути під рукою на випадок несподіваних гостей чи продуманого святкового столу, або якщо хочеться потішити себе чимось смачним та швидким у приготуванні.

В цьому випадку стане в пригоді рецепт неймовірно пишних кексів з плавлених сирків за рецептом "Ідей для сніданку та вечері". Їх можна приготувати до сніданку, на обід, подаючи із салатом чи супом. Вони однаково дуже смачні в гарячому вигляді одразу з духовки та в холодному вигляді – тому їх також зручно брати на роботу, пікнік або до школи як перекус.

Як приготувати кекси із плавлених сирків із зеленню

Інгредієнти:

  • охолоджені плавлення сирки – 150 г;
  • яйце – 2 шт.;
  • борошно — 4 ст. л.;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • сметана – 4 ст. л.;
  • рубана зелень — 3-4 ст. л.;
  • сіль — щіпка.

Спосіб приготування:

  1. Плавлені сирки натираємо на тертці.
  2. В окремій мисці збиваємо яйця. Додаємо до них підготовлені плавлені сирки, цукор, борошно, що просіює, з розпушувачем, зелень, сіль і в кінці сметану.
  3. Все ретельно перемішуємо до однорідного стану і розкладаємо формочками для кексів, заповнюючи їх на 2/3.
  4. Відправляємо кекси в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин. Врахуйте, що вони не повинні зарум’янитися — колір повинен вийти блідо-жовтим.

Урізноманітнити закусочне меню можна незвичайним рулетом із лавашем. Спробуйте і ви приємно здивуєтеся.