Скільки не приготуйте — на завтра не залишиться нічого: чудові котлети зникнуть за хвилину

Читать на русском
Автор
Котлети вийдуть соковитими та насиченими
Котлети вийдуть соковитими та насиченими. Фото vazhnoznat.com

Один інгредієнт — і страву не впізнати

Пишні ароматні котлети ми подаємо і до святкового столу, і до сімейної вечері. Безумовно, кожен кулінар намагається приготувати їх соковитими та смачними, проте не завжди вони виходять.

Існує один секретний інгредієнт, завдяки якому биточки вийдуть неймовірними. Це цибуля. Він не лише надає котлетам аромату та унікального смаку, але й сприяє збереженню вологості. Разом з "Важно знать" розповімо, як за допомогою цього овочу досягти приголомшливого результату.

Як приготувати соковиті котлети

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого фаршу;
  • молоко для хліба;
  • 5 середніх шматочків (без кірки) хліба;
  • 130 г цибулі;
  • 2 яйця;
  • сіль та перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Хліб ламаємо на невеликі шматочки, заливаємо молоком і даємо настоятися протягом 5-10 хвилин, щоб він увібрав вологу.
  2. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Відправляємо його в глибоку миску, додаємо фарш, віджатий від зайвої вологи хліб, яйця, сіль та перець до свого смаку.
  3. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до однорідної маси та формуємо невеликі котлети.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо котлети та обсмажуємо їх з обох боків до золотистої скоринки.

А якщо вдома не було м’яса, можна приготувати рибні котлети. Вони виходять неймовірними.