Будете їсти і згадувати про дитинство: котлети зі шкільної їдальні

Читать на русском
Автор
Не котлети, а машина часу
Не котлети, а машина часу. Фото shkola-zhyttia.com.ua

Вжух — і котлети на столі

Звичайно, ми вже готували неймовірну кількість найрізноманітніших котлет. Проте найулюбленіші — ті самі биточки зі шкільною їдальнею, якими ми бігли поласувати на кожній перерві.

Ми разом із "Важно знать" знайшли цей знаменитий рецепт і вирішили з вами поділитися. Приготуйте ви їх швидко та легко з простих та бюджетних продуктів. Такі биточки любили ви у дитинстві, полюблять і ваші діти.

Як приготувати котлети як зі шкільної їдальні

Інгредієнти:

  • 600 г м’ясного фаршу;
  • 350 г чорного хліба;
  • 0,5 склянки молока;
  • 2 головки цибулі;
  • 2 зубчики часнику;
  • соняшникова олія;
  • сіль;
  • мелений перець.

Спосіб приготування:

  1. Скибками нарізаємо чорний хліб, знімаємо з нього скоринку, злегка підсушуємо. М’якуш замочуємо у воді та даємо йому розм’якнути.
  2. Набряклий м’якуш кришимо і змішуємо з фаршем, подрібненою цибулею і часником. Все солимо, перчимо, перемішуємо та формуємо котлети необхідного розміру.
  3. Засохлу скоринку розфарбовуємо в окрему тарілку і пануємо в сухарях котлети.
  4. Викладаємо заготовки в деко і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку до готовності.

Смачні, запашні котлети можна приготувати без грама фаршу. Спробуйте і ви здивуєтеся результату.