Будете їсти і згадувати про дитинство: котлети зі шкільної їдальні
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Вжух — і котлети на столі
Звичайно, ми вже готували неймовірну кількість найрізноманітніших котлет. Проте найулюбленіші — ті самі биточки зі шкільною їдальнею, якими ми бігли поласувати на кожній перерві.
Ми разом із "Важно знать" знайшли цей знаменитий рецепт і вирішили з вами поділитися. Приготуйте ви їх швидко та легко з простих та бюджетних продуктів. Такі биточки любили ви у дитинстві, полюблять і ваші діти.
Як приготувати котлети як зі шкільної їдальні
Інгредієнти:
- 600 г м’ясного фаршу;
- 350 г чорного хліба;
- 0,5 склянки молока;
- 2 головки цибулі;
- 2 зубчики часнику;
- соняшникова олія;
- сіль;
- мелений перець.
Спосіб приготування:
- Скибками нарізаємо чорний хліб, знімаємо з нього скоринку, злегка підсушуємо. М’якуш замочуємо у воді та даємо йому розм’якнути.
- Набряклий м’якуш кришимо і змішуємо з фаршем, подрібненою цибулею і часником. Все солимо, перчимо, перемішуємо та формуємо котлети необхідного розміру.
- Засохлу скоринку розфарбовуємо в окрему тарілку і пануємо в сухарях котлети.
- Викладаємо заготовки в деко і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку до готовності.
Смачні, запашні котлети можна приготувати без грама фаршу. Спробуйте і ви здивуєтеся результату.