За вуха не відтягнеш: рецепт ніжних млинців з лососем

Читать на русском
Автор
Ці млинці стануть окрасою святкового столу  (зображення створено за допомогою ШІ) Новина оновлена 26 березня 2024, 10:42
Ці млинці стануть окрасою святкового столу (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми поділимось з вами секретом приготування ніжних млинців з лососем.

Млинці з лососем – це не лише вишукана страва, але й справжня феєрія смаків. Смачні млинці, ніжний вершковий сир та ароматний лосось – це поєднання, яке не залишить байдужим жодного гурмана. Також, радимо звернути увагу на вівсяномлинець з лососем та рікотою.

Ці млинці дуже швидко та просто готуються, але здивують смаком. Про це пише ВВС.

Інгредієнти:

Для млинців:

  • 500 мл молока
  • 2 яйця
  • 2 столові ложки цукру
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 3 столові ложки олії
  • 250 г борошна

Для начинки:

  • 200 г вершкового сиру
  • 100 г лосося, слабосоленого
  • 1 пучок кропу

Для змащення:

  • Вершкове масло

Приготування:

  1. Приготуйте млинці. У мисці збийте яйця з цукром та сіллю.
  2. Додайте молоко і олію, перемішайте.
  3. Поступово додавайте борошно, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.
  4. Залиште тісто на 15-20 хвилин.
  5. Нагрійте сковороду, змастіть її вершковим маслом.
  6. Випікайте млинці з обох боків до золотистого кольору.
  7. Приготуйте начинку. Змішайте вершковий сир з дрібно нарізаним кропом.
  8. Намастіть млинці начинкою.
  9. Викладіть на млинці скибочки лосося.
  10. Загорніть млинці конвертиком або рулетом.

Порада:

  • Млинці можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику.
  • Для більш ситної страви до начинки можна додати тертий твердий сир.
  • Млинці з лососем можна подавати з вершковим соусом, сметаною або йогуртом.

Завдяки цьому простому рецепту ви зможете приготувати вишукану та елегантну страву, яка стане окрасою будь-якого столу.

А якщо ви любите солоні сніданки рекомендуємо також приготувати ліниві млинці за рецептом "Телеграфа". Рекомендуємо також приготувати незвичайні млинці зі шкварками за рецептом "Телеграфа".