Один незвичайний інгредієнт — і гора млинців розлетиться за секунду: готуватимете так завжди
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 8876
Не шукайте інших рецептів — цей ідеальний
Від тонких ажурних млинців мало хто відмовиться. Однак урізноманітнити хочеться навіть улюблену страву.
Тому "Бабусині рецепти" пропонують додати при приготуванні страви трохи какао-порошку. Такі шоколадні млинці вийдуть ароматними та смачними та точно сподобаються всій родині.
Як приготувати шоколадні млинці
Інгредієнти:
- яйця – 2 шт.;
- сіль — 1/3 ч. л.;
- цукор – 2 ст. л.;
- ванільний цукор – 1 пачка;
- окріп – 200 мл;
- молоко – 300 мл;
- какао-порошок – 20 г;
- борошно — 180 г;
- соняшникова олія – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- У миску розбиваємо яйця, додаємо сіль, ванільний та звичайний цукор. Все збиваємо за допомогою вінчика до появи піни та залишаємо на якийсь час.
- В іншу миску наливаємо холодне молоко, додаємо окріп, перемішуємо. Молочну суміш вливаємо в яєчну і знову ретельно перемішуємо.
- В отриману масу додаємо какао-порошок. Продовжуємо змішувати вінчиком, поступово додаючи борошно. Даємо тісту відпочити протягом 20 хвилин.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, виливаємо ополоником невелику кількість тіста, рівномірно розподіляємо та обсмажуємо млинці з обох боків до золотистої скоринки.
Раніше ми розповідали, скільки можна зберігати млинці. Вам точно знадобляться ці знання.