Один незвичайний інгредієнт — і гора млинців розлетиться за секунду: готуватимете так завжди

Читать на русском
Автор
8876
Пікантно і неймовірно смачний рецепт
Пікантно і неймовірно смачний рецепт. Фото babusyni-retsepty

Не шукайте інших рецептів — цей ідеальний

Від тонких ажурних млинців мало хто відмовиться. Однак урізноманітнити хочеться навіть улюблену страву.

Тому "Бабусині рецепти" пропонують додати при приготуванні страви трохи какао-порошку. Такі шоколадні млинці вийдуть ароматними та смачними та точно сподобаються всій родині.

Як приготувати шоколадні млинці

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;
  • сіль — 1/3 ч. л.;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • ванільний цукор – 1 пачка;
  • окріп – 200 мл;
  • молоко – 300 мл;
  • какао-порошок – 20 г;
  • борошно — 180 г;
  • соняшникова олія – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. У миску розбиваємо яйця, додаємо сіль, ванільний та звичайний цукор. Все збиваємо за допомогою вінчика до появи піни та залишаємо на якийсь час.
  2. В іншу миску наливаємо холодне молоко, додаємо окріп, перемішуємо. Молочну суміш вливаємо в яєчну і знову ретельно перемішуємо.
  3. В отриману масу додаємо какао-порошок. Продовжуємо змішувати вінчиком, поступово додаючи борошно. Даємо тісту відпочити протягом 20 хвилин.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, виливаємо ополоником невелику кількість тіста, рівномірно розподіляємо та обсмажуємо млинці з обох боків до золотистої скоринки.

Раніше ми розповідали, скільки можна зберігати млинці. Вам точно знадобляться ці знання.