Без "Принца" не обійдеться Великдень: салат закохає в себе з першої ложки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11021
Не рецепт, а знахідка
Важко уявити наше життя без найрізноманітніших салатів. Готується ця страва просто та може прикрасити навіть пасхальний стіл.
У кожного кулінара в закладках є улюблений рецепт, але салат "Принц" від "Бабусиних рецептів" справді розкішний. Він виходить настільки смачним, що розлетиться з тарілок буквально за хвилину. Спробуйте до Пасхи — і будете готувати постійно.
Як приготувати салат "Принц"
Інгредієнти:
- куряча грудка – 150 г;
- солоні огірки – 2 шт.;
- варені яйця – 5 шт.;
- твердий сир – 80 г;
- майонез – на свій смак;
- подрібнена зелень, зерна граната для прикраси – за бажанням.
Спосіб приготування:
- Курячі грудки відварюємо до готовності в підсоленій воді. Даємо охолонути і нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо в салатник першим шаром.
- Солоні огірки нарізаємо маленькими кубиками, викладаємо зверху на м’ясо.
- Курячі яйця відварюємо круто, даємо охолонути і чистимо. Відокремлюємо жовтки, натираємо на дрібній тертці та викладаємо третім шаром.
- Твердий сир натираємо великою терткою, відправляємо на жовтки. Кожен шар змащуємо майонезом.
- Зверху та з боків прикрашаємо "Принца" натертим на великій тертці білком, за бажанням — подрібненою зеленню, зернами граната і подаємо до столу.
Бажаєте здивувати гостей? Подайте салат у булочці — і ви станете кулінарним гуру серед них.