Подайте цей салат у булочці — і відбивайтеся від компліментів: рецепт, який точно захочеться повторити

Читать на русском
Автор
816
Швидко, просто та незвичайно
Швидко, просто та незвичайно. Фото shuba.life

Салат здивує і подачею, і смаком

Ми вже готували з вами величезну кількість різних салатів. Але сьогодні ми пропонуємо неймовірний рецепт яєчного салату.

Це неймовірне поєднання зварених круто яєць, змішаних з майонезом та овочами. Подавати його можна не лише як гарнір. Спробуйте салат на тості всередині булочки чи круасану – і всі близькі будуть у захваті. Незвичайним рецептом ділиться Shuba.

Як приготувати яєчний салат

Інгредієнти на 4 порції:

  • яйця курячі – 6 шт.;
  • селера, стебло – 1 шт.;
  • майонез 72% — 3 ст. л.;
  • цибуля червона – 1/2 шт.;
  • гірчиця — 1 ч. л.;
  • сіль, перець чорний мелений, паприка – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Яйця викладаємо у велику каструлю, заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння на середньому вогні. Потім накриваємо кришкою, вимикаємо вогонь і даємо постояти яйцям у гарячій воді протягом 12 хвилин.
  2. Даємо яйцям охолонути, чистимо від шкаралупи, розминаємо їх у мисці вилкою або невеликим маточкою.
  3. Селеру і червону цибулю нарізаємо невеликими кубиками до 1 см. Разом з гірчицею, майонезом, сіллю і перцем додаємо в яйця і ретельно все перемішуємо. За бажанням посипаємо паприкою.

Яєчний салат подаємо в тарілці або всередині булочки, круасану або на тості з домашнього хліба. Смачного.