Подайте цей салат у булочці — і відбивайтеся від компліментів: рецепт, який точно захочеться повторити
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 813
Салат здивує і подачею, і смаком
Ми вже готували з вами величезну кількість різних салатів. Але сьогодні ми пропонуємо неймовірний рецепт яєчного салату.
Це неймовірне поєднання зварених круто яєць, змішаних з майонезом та овочами. Подавати його можна не лише як гарнір. Спробуйте салат на тості всередині булочки чи круасану – і всі близькі будуть у захваті. Незвичайним рецептом ділиться Shuba.
Як приготувати яєчний салат
Інгредієнти на 4 порції:
- яйця курячі – 6 шт.;
- селера, стебло – 1 шт.;
- майонез 72% — 3 ст. л.;
- цибуля червона – 1/2 шт.;
- гірчиця — 1 ч. л.;
- сіль, перець чорний мелений, паприка – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Яйця викладаємо у велику каструлю, заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння на середньому вогні. Потім накриваємо кришкою, вимикаємо вогонь і даємо постояти яйцям у гарячій воді протягом 12 хвилин.
- Даємо яйцям охолонути, чистимо від шкаралупи, розминаємо їх у мисці вилкою або невеликим маточкою.
- Селеру і червону цибулю нарізаємо невеликими кубиками до 1 см. Разом з гірчицею, майонезом, сіллю і перцем додаємо в яйця і ретельно все перемішуємо. За бажанням посипаємо паприкою.
Яєчний салат подаємо в тарілці або всередині булочки, круасану або на тості з домашнього хліба. Смачного.