Якщо гості стукають у двері: для такого салату навіть варити нічого не потрібно
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 675
Вжух — і блюдо на столі
Важко уявити своє життя без різноманітних салатів. Ми готуємо їх і на святковий стіл, і до сімейного обіду.
Хоча рецептів їх велика кількість, кулінари постійно вигадують нові. Разом із "Добрими новинами" ми пропонуємо салат із ковбасою, для якого навіть відварювати нічого не потрібно – просто все подрібнити та змішати. Така апетитна смакота буде доречна завжди.
Як приготувати м’ясний салат
Інгредієнти:
- 200 г ковбаси;
- 1 велика морква (можна використовувати моркву по-корейськи);
- 1 склянка консервованої кукурудзи;
- 2 свіжі огірки;
- 1 середня червона цибуля;
- 100 г твердого сиру;
- 3 – 4 ст. л. майонезу;
- 1 – 2 ст. л. французької гірчиці;
- сіль та чорний перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Ковбасу нарізаємо тонкими брусочками. Так само нарізаємо огірки.
- Моркву чистимо і натираємо на великій тертці. На такій же тертці натираємо сир.
- Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кільцями або кубиками.
- З консервованої кукурудзи зливаємо рідину.
- У велику миску відправляємо ковбасу, моркву, кукурудзу, свіжі огірки, цибулю та твердий сир. Туди ж додаємо майонез та французьку гірчицю.
- Все ретельно перемішуємо, щоб усі інгредієнти поступово покрилися соусом. Солимо, перчимо, за бажанням прикрашаємо салат зеленню і відправляємо в холодильник на 30-60 хвилин для просочення.
Рекомендуємо також приготувати салат з квасолею, сухариками та ковбасою. Ви закохаєтесь у нього з першої ложки.