Якщо гості стукають у двері: для такого салату навіть варити нічого не потрібно

Читать на русском
Автор
680
Простий і швидкий рецепт завжди допоможе
Простий і швидкий рецепт завжди допоможе. Фото noviydoctor.com

Вжух — і блюдо на столі

Важко уявити своє життя без різноманітних салатів. Ми готуємо їх і на святковий стіл, і до сімейного обіду.

Хоча рецептів їх велика кількість, кулінари постійно вигадують нові. Разом із "Добрими новинами" ми пропонуємо салат із ковбасою, для якого навіть відварювати нічого не потрібно – просто все подрібнити та змішати. Така апетитна смакота буде доречна завжди.

Як приготувати м’ясний салат

Інгредієнти:

  • 200 г ковбаси;
  • 1 велика морква (можна використовувати моркву по-корейськи);
  • 1 склянка консервованої кукурудзи;
  • 2 свіжі огірки;
  • 1 середня червона цибуля;
  • 100 г твердого сиру;
  • 3 – 4 ст. л. майонезу;
  • 1 – 2 ст. л. французької гірчиці;
  • сіль та чорний перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Ковбасу нарізаємо тонкими брусочками. Так само нарізаємо огірки.
  2. Моркву чистимо і натираємо на великій тертці. На такій же тертці натираємо сир.
  3. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кільцями або кубиками.
  4. З консервованої кукурудзи зливаємо рідину.
  5. У велику миску відправляємо ковбасу, моркву, кукурудзу, свіжі огірки, цибулю та твердий сир. Туди ж додаємо майонез та французьку гірчицю.
  6. Все ретельно перемішуємо, щоб усі інгредієнти поступово покрилися соусом. Солимо, перчимо, за бажанням прикрашаємо салат зеленню і відправляємо в холодильник на 30-60 хвилин для просочення.

Рекомендуємо також приготувати салат з квасолею, сухариками та ковбасою. Ви закохаєтесь у нього з першої ложки.