Для такого салату не потрібно багато грошей: будете їсти його каструлями
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 651
Ви катуватиметеся з-за столу після цього салату
Важко собі уявити святковий стіл чи сімейні посиденьки без різноманітних салатів. Приготує їх не складає особливих труднощів: нарізав усі інгредієнти, заправив соусом — і смакота на столі.
Вважаєте, що цією стравою вже нікого не здивувати? Спробуйте приготувати салат з куркою та чорносливом за рецептом "Ідей для сніданку та вечері". Вийде він фантастичним: ви не встанете з-за столу, поки на тарілці буде хоч шматочок. Подайте його до свята — і за вами бігатимуть усі гості, сподіваючись дізнатися рецепт.
Як приготувати салат з куркою і чорносливом
Інгредієнти:
- куряче філе – 200 г;
- курячі яйця – 3 шт.;
- чорнослив без кісточки – 120 г;
- волоські горіхи – 40 г;
- твердий сир – 100 г;
- майонез – для заправки.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо, відправляємо в каструлю, заливаємо водою і відварюємо до готовності. Даємо йому охолонути та розриваємо на волокна.
- Курячі яйця відварюємо круто, також даємо охолонути, чистимо і дрібно нарізаємо.
- Чорнослив на пару хвилин заливаємо гарячою водою, потім зливаємо, даємо охолонути та нарізаємо. Подрібнюємо горіхи, а твердий сир натираємо на великій тертці.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
Рекомендуємо приготувати олів’є в лаваші. Така страва здивує і зовнішнім виглядом, і смаком.