Ці котлети від м’ясних не відрізнити: хитрий пісний рецепт

Читать на русском
Автор
Просто, смачно та дуже поживно
Просто, смачно та дуже поживно. Фото shuba.life

Не рецепт, а золото

Під час Великого посту не можна їсти м’ясо, рибу, молоко, яйця та всі продукти тваринного походження. Тому пропонуємо приготувати пісні горіхово-картопляні котлети.

Завдяки рецепту Shuba горіхи, картопля, цибуля та часник легко перетворяться на смачні котлети. Вони виходять настільки смачними та ситними, що сподобаються навіть м’ясоїдам.

Як приготувати ситні пісні котлети

Інгредієнти:

  • волоські горіхи – 200 г;
  • картопля – 200 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • панірувальні сухарі – 50 г;
  • олія соняшникова – 50 мл;
  • часник, зубчики – 4 шт.;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • перець чорний мелений — 0,5 ч. л.;
  • коріандр мелений – 1 ч. л.;
  • мускатний горіх – 2 г.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Чистимо натираємо на дрібну тертку картопля, при необхідності віджимаємо сік. Горіхи подрібнюємо до крихти. Цибулю та часник також чистимо і подрібнюємо за допомогою блендера.
  2. Змішуємо підготовлені інгредієнти. Солимо, перчимо, додаємо приправи та ретельно вимішуємо масу до однорідного стану. Формуємо з неї круглі котлети та пануємо у сухарях.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо котлети та смажимо їх на середньому вогні до рум’яної скоринки з кожного боку.

Рекомендуємо також приготувати пісні чебуреки з грибами. Ця дивовижна страва не залишить вас байдужою.