Посмажте курочку в незвичайному клярі — і таку вечерю проситимуть щодня: хитрий рецепт

Читать на русском
Автор
33611
М’ясо вийде соковитим та ніжним
М’ясо вийде соковитим та ніжним. Фото ukr.media

Дивовижна страва без особливого клопоту

З курячого філе можна приготувати неймовірну кількість різноманітних страв. Її можна посмажити в ніжному соусі, запекти чи згасити.

Сьогодні ми розповімо, як приготувати курячу грудку у незвичайному клярі на кефірі. Рецепт "Ідей для сніданку та вечері" не вимагає великої кількості інгредієнтів та зусиль, а смак виходить напрочуд приємним та насиченим. Ви оціните таку страву за легкість, ситість та універсальність.

Як приготувати курячу грудку в клярі на кефірі

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 400 г;
  • сіль, перець, приправа для курки – на свій смак;
  • куряче яйце – 1 шт.;
  • кефір — 100 мл;
  • борошно — 3 ст. л.;
  • соняшникова олія – 4 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Курячі грудки миємо, сушимо і розрізаємо на кілька частин. Кожну солимо, перчимо та посипаємо приправою.
  2. В окремій мисці збиваємо куряче яйце із сіллю. В отримане борошно додаємо спочатку кефір, потім просіюємо борошно. Збиваємо вінчиком до отримання однорідної маси. Кожен шматочок курячого філе опускаємо у кляр.
  3. На середньому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо шматочки курки та обсмажуємо до рум’яності з обох боків.

Подаємо таку курочку з найніжнішим картопляним пюре. Смачного.