Посмажте курочку в незвичайному клярі — і таку вечерю проситимуть щодня: хитрий рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 33611
Дивовижна страва без особливого клопоту
З курячого філе можна приготувати неймовірну кількість різноманітних страв. Її можна посмажити в ніжному соусі, запекти чи згасити.
Сьогодні ми розповімо, як приготувати курячу грудку у незвичайному клярі на кефірі. Рецепт "Ідей для сніданку та вечері" не вимагає великої кількості інгредієнтів та зусиль, а смак виходить напрочуд приємним та насиченим. Ви оціните таку страву за легкість, ситість та універсальність.
Як приготувати курячу грудку в клярі на кефірі
Інгредієнти:
- куряча грудка – 400 г;
- сіль, перець, приправа для курки – на свій смак;
- куряче яйце – 1 шт.;
- кефір — 100 мл;
- борошно — 3 ст. л.;
- соняшникова олія – 4 ст. л.
Спосіб приготування:
- Курячі грудки миємо, сушимо і розрізаємо на кілька частин. Кожну солимо, перчимо та посипаємо приправою.
- В окремій мисці збиваємо куряче яйце із сіллю. В отримане борошно додаємо спочатку кефір, потім просіюємо борошно. Збиваємо вінчиком до отримання однорідної маси. Кожен шматочок курячого філе опускаємо у кляр.
- На середньому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо шматочки курки та обсмажуємо до рум’яності з обох боків.
Подаємо таку курочку з найніжнішим картопляним пюре. Смачного.