Досить готувати з фаршу котлети: відправте його в помідори – і близькі з’їдять їх за секунду
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 504
Прикрасять навіть святковий стіл
Безумовно, найпопулярніша страва з фаршу – це соковиті, ароматні котлети. Хто б міг подумати, що їм можна нафарширувати помідори.
Такою стравою від "Ідей для сніданку та вечері" ви точно здивуєте і близьких, і друзів. Спробуйте раз — і ви не повернетеся до котлет. Перевіримо?
Як приготувати фаршировані помідори
Інгредієнти:
- помідори – 1 кг;
- курячий фарш — 200 р.;
- цибуля – 1 шт.;
- твердий сир – 30 г;
- куряче яйце – 2 шт.;
- сіль, перець – до смаку.
Спосіб приготування:
- Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії та викладаємо фарш. Обсмажуємо протягом 10 хвилин.
- Далі додаємо в сковороду дрібно нарізану цибулю і тушкуємо протягом 5 хвилин. Солимо, додаємо спеції до смаку.
- Помідори миємо, зрізаємо з них капелюшок і дістаємо (частину можна подрібнити та додати в сковороду до фаршу).
- Помідори викладаємо на деко або у форми для кексів таким чином, щоб вони стояли вертикально. Наповнюємо їх наполовину начинкою з курячого фаршу наполовину.
- В окремому посуді збовтуємо яйця з сіллю та перцем. Розливаємо яєчну суміш у помідори.
- Відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Потім дістаємо, посипаємо твердим сиром тертим і повертаємо в духовку до розплавлення сиру.
Готову страву посипаємо зеленню і подаємо з улюбленим салатом. Смачного.