Краще, ніж у популярному ресторані: хрусткі нагетси вдома
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Страва готується дуже швидко і миттю зникає з тарілки
Для вечірки з друзями чудовою ідеєю буде зробити піцу, запекти крильця у пікантному соусі або ж приготувати хрусткі нагетси. Готуються вони дуже просто і легко, але виходять максимально апетитними й ароматними.
Кількість можна регулювати до свого смаку. А рецептом з нами поділилися на порталі "Тлусті рецепти".
Як приготувати хрусткі нагетси
Інгредієнти:
- 800-900 г курячої грудки;
- 4 яйця;
- 1 ложка гірчиці;
- 3 столові ложки соняшникової (або оливкової) олії;
- 1 чайна ложка сушеного орегано;
- 1 чайна ложка спеції карі;
- 1 щіпка чорного меленого перцю;
- 1,5 чайної ложки солі;
- 1 чайна ложка гранульованого часнику;
- 4 столові ложки борошна;
- 1 чайна ложка розпушувача;
- 250 мл соняшникової олії (для смаження).
Спосіб приготування:
- Курячу грудку нарізати кубиками.
- У мисці збити яйця, додати спеції, гірчицю, олію, перемішати вінчиком.
- Додати борошно з розпушувачем, ретельно перемішати, щоб не було грудочок.
- Залити кляром м'ясо, перемішати.
- Накрити миску харчовою плівкою та залишити у холодильнику на годину, щоб м’ясо добре промаринувалося.
- Обсмажити м'ясо на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.
Якщо ви любите смачні закуски, рекомендуємо також приготувати запечену буженину за рецептом "Телеграфа". Вона неодмінно стане зіркою святкового столу.