Краще, ніж у популярному ресторані: хрусткі нагетси вдома

Читать на русском
Автор
Скільки не приготуйте — з’їдять усі
Скільки не приготуйте — з’їдять усі. Фото tlystirecepty.top

Страва готується дуже швидко і миттю зникає з тарілки

Для вечірки з друзями чудовою ідеєю буде зробити піцу, запекти крильця у пікантному соусі або ж приготувати хрусткі нагетси. Готуються вони дуже просто і легко, але виходять максимально апетитними й ароматними.

Кількість можна регулювати до свого смаку. А рецептом з нами поділилися на порталі "Тлусті рецепти".

Як приготувати хрусткі нагетси

Інгредієнти:

  • 800-900 г курячої грудки;
  • 4 яйця;
  • 1 ложка гірчиці;
  • 3 столові ложки соняшникової (або оливкової) олії;
  • 1 чайна ложка сушеного орегано;
  • 1 чайна ложка спеції карі;
  • 1 щіпка чорного меленого перцю;
  • 1,5 чайної ложки солі;
  • 1 чайна ложка гранульованого часнику;
  • 4 столові ложки борошна;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 250 мл соняшникової олії (для смаження).

Спосіб приготування:

  1. Курячу грудку нарізати кубиками.
  2. У мисці збити яйця, додати спеції, гірчицю, олію, перемішати вінчиком.
  3. Додати борошно з розпушувачем, ретельно перемішати, щоб не було грудочок.
  4. Залити кляром м'ясо, перемішати.
  5. Накрити миску харчовою плівкою та залишити у холодильнику на годину, щоб м’ясо добре промаринувалося.
  6. Обсмажити м'ясо на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.

Якщо ви любите смачні закуски, рекомендуємо також приготувати запечену буженину за рецептом "Телеграфа". Вона неодмінно стане зіркою святкового столу.