Весь секрет в соусі: м'ясо за цим рецептом вийде смачним та соковитим
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смачне, оригінальне, бюджетне м'ясо
Якщо в холодильнику лежить шматок курячого філе, а часу на маринування немає, можна не лише запекти його з картоплею. Чудовим варіантом вечері також стане м'ясо, обсмажене у смачному клярі.
Готується така страва швидко, але виходить смачною та з апетитною скоринкою. А рецептом з нами поділилися на порталі "Тлусті рецепти."
Як приготувати м'ясо у клярі
Інгредієнти:
- 500 г м’яса;
- 2 курячих яйця;
- 1 ложка гірчиці;
- 0,5 ложки картопляного крохмалю;
- 1 столова ложка олії;
- 1 чайна ложка солі;
- 0,5 чайної ложки спецій (чорний перець, запашний перець, паприка);
- 2 чайні ложки насіння кунжуту;
Спосіб приготування:
- Змішати яйця, крохмаль, гірчицю, сіль, спеції.
- М’ясо нарізати шматочками й викласти в миску, полити соусом.
- Поставити миску з м'ясом у холодильник на пів години, а якщо дозволяє час, то на ніч.
- Викласти кожен шматочок на сковорідку та обсмажити до готовності і золотистої скоринки.
- Посипати м'ясо кунжутом.
А якщо ви любите м'ясо, рекомендуємо також приготувати свинячу вирізку із хрусткою золотистою скоринкою за рецептом "Телеграфа". Цю страву можна подавати на святковий стіл, їсти з іншими гарнірами, овочами, хлібом і просто з соусом.