Весь секрет в соусі: м'ясо за цим рецептом вийде смачним та соковитим

Читать на русском
Автор
Таке м'ясо просто тане в роті
Таке м'ясо просто тане в роті. Фото lifehacker.ru

Смачне, оригінальне, бюджетне м'ясо

Якщо в холодильнику лежить шматок курячого філе, а часу на маринування немає, можна не лише запекти його з картоплею. Чудовим варіантом вечері також стане м'ясо, обсмажене у смачному клярі.

Готується така страва швидко, але виходить смачною та з апетитною скоринкою. А рецептом з нами поділилися на порталі "Тлусті рецепти."

Як приготувати м'ясо у клярі

Інгредієнти:

  • 500 г м’яса;
  • 2 курячих яйця;
  • 1 ложка гірчиці;
  • 0,5 ложки картопляного крохмалю;
  • 1 столова ложка олії;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 0,5 чайної ложки спецій (чорний перець, запашний перець, паприка);
  • 2 чайні ложки насіння кунжуту;

Спосіб приготування:

  1. Змішати яйця, крохмаль, гірчицю, сіль, спеції.
  2. М’ясо нарізати шматочками й викласти в миску, полити соусом.
  3. Поставити миску з м'ясом у холодильник на пів години, а якщо дозволяє час, то на ніч.
  4. Викласти кожен шматочок на сковорідку та обсмажити до готовності і золотистої скоринки.
  5. Посипати м'ясо кунжутом.

А якщо ви любите м'ясо, рекомендуємо також приготувати свинячу вирізку із хрусткою золотистою скоринкою за рецептом "Телеграфа". Цю страву можна подавати на святковий стіл, їсти з іншими гарнірами, овочами, хлібом і просто з соусом.