Покладіть у бляшанку рукав з м’ясом: за годину отримаєте смачну ковбасу

Читать на русском
Автор
14491
Смачна ковбаса з простих продуктів
Смачна ковбаса з простих продуктів. Фото Facebook

Таку ковбасу просто зробити вдома

Якщо ви хочете відмовитися від магазинної ковбаси, зовсім не обов’язково переходити тільки на запечене м’ясо. Адже ковбасу та сосиски можна легко приготувати вдома.

Завдяки дієвому лайфхаку зробити це буде ще простіше. А поділилися їм з нами на Facebook-сторінці "Готуємо страви".

Як приготувати ковбасу

Інгредієнти:

  • куряче філе — 600 г;
  • желатин — 1 ст. л.;
  • італійські трави — 1 ч. л.;
  • часник — 2 зуб.;
  • сіль перець.

Спосіб приготування:

  1. Філе курки нарізати маленькими шматочками.
  2. Часник пропустити через прес.
  3. Поєднати м’ясо, сухий желатин, часник, італійські трави, сіль, перець.
  4. Всю цю суміш добре змішати та залишити на 20 хвилин.
  5. Викласти м’ясо в рукав для запікання, зав’язати з обох боків.
  6. Викласти рукав із м’ясом у бляшанку, добре утрамбувати.
  7. Випікати у попередньо розігрітій до 190 градусів духовці близько 50 хвилин.
  8. Коли шинка охолоне, відправити її в холодильник на ніч.

Раніше ми писали, як приготувати соковиті сосиски вдома нашвидкуруч. Вони виходять ніжними та ароматними.