Без хімії та консервантів: соковиті сосиски вдома нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2333
Сосиски виходять ніжними та ароматними
Багато дітей люблять сосиски, а батьки своєю чергою не поспішають їх купувати малечі, побоюючись барвників та консервантів. Проте вихід можна знайти, приготувавши натуральні та яскраві сосиски вдома.
Приготувавши порцію, їх можна покласти в морозилку та діставати за необхідності. А рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".
Як приготувати натуральні сосиски з овочами
Інгредієнти:
- куряче філе – 2 шт.;
- часник – 4 зуб.;
- цибуля – 1 шт.;
- овочева суміш – 200 г (заморожена);
- сіль — за смаком;
- спеції — за смаком
Спосіб приготування:
- Філе нарізати на невеликі шматочки.
- Прокрутити його через м'ясорубки, або перебити в блендері.
- Те ж саме зробити з почищеною цибулею та часником.
- Фарш посолити, поперчити, додати спеції.
- Додати до фаршу заморожені овочі, все добре перемішати.
- Пергамент нарізати на прямокутники, викласти на край прямокутника фарш та скрутити ковбаскою.
- Викласти сосиски у морозилку до застигання.
- Готувати такі сосиски можна запікаючи у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
- Або ж тушкувати на сковороді спершу обсмаживши, а потім доливши води та тушкуючи 30 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати гору ніжних котлет з однієї грудки. Крім курки, до фаршу додаються ще гриби та овочі.