Мінімум калорій, максимум вітамінів: салат, якому талія буде вдячна

Читать на русском
Автор
Від такого салату ніхто не відмовиться
Від такого салату ніхто не відмовиться. Фото shuba.life

Скільки не приготуйте — все буде мало

Скучили за весняною свіжістю? У такому випадку вам потрібен освіжаючий салат.

Разом зі Shuba ми буквально через 20 хвилин приготуємо простий та легкий салат з огірків, помідорів, болгарського перцю та зелені. Він подобається настільки по-особливому, що навіть не потрібна буде якась особлива заправка достатньо масла. Але якщо вам не вистачає смаку, можете взяти кунжутну олію чи олію авокадо, приправити салат сушеним орегано чи базиліком, приправити насінням чи горішками – вийде ще смачніше.

Як приготувати легкий овочевий салат

Інгредієнти на 2 порції:

  • салат, листя – 100 г;
  • томати – 2 шт.;
  • перець болгарський червоний – 1 шт.;
  • огірок – 2 шт.;
  • зелень – 20 г;
  • зелена цибуля – 20 г;
  • сіль – на свій смак;
  • олія соняшникова – 50 г.

Спосіб приготування:

  1. Перед приготуванням усі овочі та зелень ретельно миємо та добре сушимо.
  2. Перець очищаємо від серцевини та нарізаємо соломкою. Помідори нарізаємо скибочками, а огірки – кружальцями. Листя салату руками рвемо на шматочки середнього розміру, а зелень та зелену цибулю подрібнюємо.
  3. Усі підготовлені інгредієнти викладаємо у салатник. Все солимо, заправляємо рослинною олією, добре перемішуємо і подаємо на стіл.

Цей салат — ідеальний гарнір до улюблених котлет або картопляного пюре. Смачного.