Цей салат підкорить з першої ложки: дивовижний рецепт того, що знайшли на кухні

Читать на русском
Автор
Найпростіший рецепт фантастичної страви
Найпростіший рецепт фантастичної страви. Фото noviydoctor.com

Відмінно як самостійна страва та разом із гарніром

Ми вже давно з буряків готуємо не лише червоний борщ. Це також важливий інгредієнт різних салатів.

Разом з "Добрими новинами" ми пропонуємо приготувати апетитний, смачний та корисний салат до сімейного обіду чи вечері. Хрумкі, підсмажені на сковороді горіхи й ніжний варений буряк – це апетитне поєднання, яке сподобається всім любителям салатів. В його основі – легкі та корисні інгредієнти, тому такий салат підкорить вас із першої ложки та стане хітом на вашому столі.

Як приготувати буряковий салат з горіхами

Інгредієнти:

  • 3 середніх буряків;
  • 200 г горіхів;
  • 100 г свіжого сиру;
  • 2 ст. ложки оливкової олії;
  • 1 ст. ложка столового оцту;
  • 1 ч. ложка меду;
  • спеції та сіль до свого смаку;
  • свіжої зелені для подачі.

Спосіб приготування:

  1. Буряки відварюємо в підсоленій воді до готовності близько 40-50 хвилин. Даємо охолонути, чистимо і дрібно нарізаємо або натираємо на тертці.
  2. Горіхи підсмажуємо на сухій сковороді на помірному вогні, постійно перемішуючи, доки не стануть ароматними. Даємо охолонути.
  3. Твердий сир натираємо на великій тертці та змішуємо із підготовленими інгредієнтами.
  4. В іншому посуді змішуємо оливкову олію, бальзамічний оцет, мед, сіль та перець.
  5. Приготованим соусом поливаємо салат, ретельно перемішуємо та подаємо до столу.

Як гарнір до салату можна приготувати картопляне пюре. Вийде дуже смачно.