Порадуєтесь, що вдома є часник: завдяки йому у вас на столі будуть незвичайні відбивні

Читать на русском
Автор
Відбивні вийдуть пікантними та соковитими
Відбивні вийдуть пікантними та соковитими. Фото shuba.life

Близькі оближуть і пальці, і тарілки

Ароматні, соковиті відбивні – це завжди швидко, просто та смачно. Вони підходять до будь-якого гарніру, а приготувати їх зможе навіть кулінар-початківець. Це найлегше перетворення шматка м’яса на чудову страву.

Сьогодні ми зі Shuba розповімо, як урізноманітнити улюблені відбивні за допомогою часнику – просто додати його до кляру та обсмажити м’ясо. Також важливо вибрати свинячу вирізку, щоб страва вийшла ніжною за текстурою. Відбивну також можна урізноманітнити паприкою, перцем чилі, сумішшю італійських трав та іншими спеціями – всім дуже сподобається.

Як приготувати свинячі відбивні в часниковому клярі

Інгредієнти на 4 порції:

  • свинина – 400 г;
  • яйце куряче, велике – 3 шт.;
  • борошно пшеничне – 100 г;
  • часник, зубчики – 1 шт.;
  • чорний перець, сіль, олія – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Свинину ретельно миємо під проточною водою та нарізаємо м’ясо на шматочки завтовшки близько 1 сантиметра. Відбиваємо кожен шматочок з боків за допомогою кухонного молотка, солимо та перчимо.
  2. В окремій мисці збиваємо яйця до однорідності. Додаємо до них пропущений через прес часник, добре перемішуємо.
  3. Кожен шматочок свинини обвалюємо в борошні, обмочуємо в готовий кляр і викладаємо в розігріту сковороду з рослинною олією. Обсмажуємо відбивні до появи золотистої скоринки з обох боків – на це потрібно приблизно по 5-8 хвилин.

Подаємо пікантні відбивні з печеною картоплею та улюбленим салатом. Вийде неймовірно смачно.