Японці теж люблять відбивні: страва виходить пікантною та смачною

Читать на русском
Автор
7010
М’ясо виходить м’яким усередині та хрустким зовні
М’ясо виходить м’яким усередині та хрустким зовні. Фото shuba.life

Страва, гідна святкового столу

Якщо ви любитель свинячих відбивних, напевно, вам сподобається і цей рецепт. Сьогодні ми розповімо, як готують відбивні у Японії.

Називаються вони тонкацу. Готується вона зі свинини, панірується в сухарях і обсмажується у фритюрі до золотистого кольору. Хрумке зовні та м’яке всередині м’ясо не залишить байдужим нікого. Здивуйте близьких та друзів незвичайної відбивної за рецептом Smachnonews.

Як приготувати тонкацу — відбивні японською

Інгредієнти на 4 порції:

  • 4 яйця;
  • сіль, перець до свого смаку;
  • 1 батон;
  • 1 кілограм свинини;
  • борошно;
  • соняшникова олія;
  • 4 ст. л.і кетчупу;
  • 1 ст. л.а майонезу;
  • 2 ст. л.і соєвого соусу;
  • 0,5 столової ложки цукру.

Спосіб приготування:

  1. У мисці збиваємо яйця, солимо і перчимо їх до смаку.
  2. Кубиками нарізаємо м’яку частину батона, за допомогою блендера подрібнюємо до крихти.
  3. Свинину миємо, нарізаємо порційними шматками та ретельно нарізаємо. Солимо, перчимо з обох боків і посипаємо борошном. Занурюємо кожен шматочок м’яса спочатку в яйця, а потім у хлібні крихти.
  4. Розігріваємо сковороду з великою кількістю олії та обсмажуємо відбивні по 6 – 7 хвилин з кожного боку.
  5. Для приготування соусу змішуємо кетчуп, майонез, соєвий соус та цукор.

Готовий тонкацу подаємо з соусом, нарізаною пекінською капустою, розсипчастим рисом або місо-супом.