Відбивні вийдуть соковитими та ніжними: з цим рецептом м’ясо навіть відбивати не потрібно
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 673
Цю страву також називають лінивими біляшами
Ніжні, золотисті відбивні люблять багато хто з нас. Однак не завжди вони виходять смачними — часто на тарілці виявляється "гумовий чобіт".
Щоб такого не сталося, приготуйте ліниві відбивні за рецептом "На пенсії". Готуються вони легко і просто — вам навіть не доведеться відбивати м’ясо. Результат вас здивує — без особливого клопоту у вас вийдуть м’які, ніжні й соковиті відбивні. Ця незвичайна страва прикрасить навіть святковий стіл, доречними вони будуть і до сімейного обіду чи вечері.
Як приготувати ліниві відбивні
Інгредієнти:
- вафлі круглі — 1 упаковка;
- фарш асорті або курячий — 350 г;
- цибуля – 1 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- олія – 80 г;
- курячі яйця — 3 шт.;
- сіль та перець – до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо. Часник пропускаємо через прес. Відправляємо їх у фарш, додаємо яйце. Все солимо, перчимо і ретельно перемішуємо.
- На одну вафлю викладаємо ложку фаршу, накриваємо другою вафлею і притискаємо.
- В окремій мисці збиваємо два яйця, солимо і перчимо до смаку. В отриману яєчну суміш занурюємо кожну відбивну.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо відбивні та обсмажуємо їх під закритою кришкою з обох боків до готовності.
Поки смажаться відбивні, готуємо улюблений салат. Смачного!