Відбивні вийдуть соковитими та ніжними: з цим рецептом м’ясо навіть відбивати не потрібно

Читать на русском
Автор
673
Соковиті, м’які відбивні готуються просто
Соковиті, м’які відбивні готуються просто. Фото napensii.ua

Цю страву також називають лінивими біляшами

Ніжні, золотисті відбивні люблять багато хто з нас. Однак не завжди вони виходять смачними — часто на тарілці виявляється "гумовий чобіт".

Щоб такого не сталося, приготуйте ліниві відбивні за рецептом "На пенсії". Готуються вони легко і просто — вам навіть не доведеться відбивати м’ясо. Результат вас здивує — без особливого клопоту у вас вийдуть м’які, ніжні й соковиті відбивні. Ця незвичайна страва прикрасить навіть святковий стіл, доречними вони будуть і до сімейного обіду чи вечері.

Як приготувати ліниві відбивні

Інгредієнти:

  • вафлі круглі — 1 упаковка;
  • фарш асорті або курячий — 350 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • олія – 80 г;
  • курячі яйця — 3 шт.;
  • сіль та перець – до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо. Часник пропускаємо через прес. Відправляємо їх у фарш, додаємо яйце. Все солимо, перчимо і ретельно перемішуємо.
  2. На одну вафлю викладаємо ложку фаршу, накриваємо другою вафлею і притискаємо.
  3. В окремій мисці збиваємо два яйця, солимо і перчимо до смаку. В отриману яєчну суміш занурюємо кожну відбивну.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо відбивні та обсмажуємо їх під закритою кришкою з обох боків до готовності.

Поки смажаться відбивні, готуємо улюблений салат. Смачного!