Навчіть близьких готувати цей салат – і він завжди буде на вашому столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1139
Забудете і про олів’я, і про вінегрет
Важко уявити наше життя без найрізноманітніших салатів. Ми готуємо їх до сімейних обідів та вечері, подаємо і на святковий стіл.
Якщо ж хочеться урізноманітнити "салатне" меню, пропонуємо приготувати незвичайний салат із печерицями. Smachnonews пропонує використовувати свіжі гриби, але з маринованими вийде не менш смачно. Спробуйте — і без такої страви ви не сядете за стіл.
Як приготувати салат з шампіньйонами
Інгредієнти на 4 порції:
- 250 г печериць;
- 3 яйця;
- 250 г огірків;
- 250 г кукурудзи;
- 50 г синьої цибулі;
- 2 ст. л. сметани;
- 2 ч. л. діжонської гірчиці;
- 1 ч. л. лимонного соку;
- сіль, перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Гриби ретельно миємо, нарізаємо тоненькими слайсами та обсмажуємо їх на розігрітій сковороді з рослинною олією до готовності, даємо охолонути.
- Яйця відварюємо круто. Даємо їм охолонути, чистимо і нарізаємо довільно.
- Чистимо цибулю і нарізаємо її півкільцями. Також нарізаємо та огірки.
- Для приготування заправки в окремому посуді змішуємо сметану, гірчицю та лимонний сік.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника, заправляємо соусом. Солимо, перчимо, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
Можна урізноманітнити меню також незвичайним салатом "Простачок". Таку страву ви точно не куштували!