Інші гарніри скасовуються: картоплю готуватимете тільки так
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 47780
Їм можна насолоджуватися постійно
Картопля – незамінний продукт на нашій кухні. Улюблена пюрешка, запечена картопля, по-селянськи — далеко не весь перелік страв, які можна приготувати з цього коренеплоду.
Сьогодні "Важно знать" пропонує запекти картоплю з беконом. Це ідеальна страва і для сімейного обіду чи вечері, і навіть для святкового столу. Картопля виходить смачною, ситною, готується просто і на столі виглядає красиво. Страва порадує і серце, і шлунок, очі.
Як приготувати запечену картопля з беконом
Інгредієнти:
- 9 картоплин;
- 200 г сметани чи йогурту;
- 150 г бекону;
- 100 г моцарелли;
- 2 ст. л. оливкової олії;
- 1 зубчик часнику;
- кріп, сіль, спеції на смак.
Спосіб приготування:
- Картоплю миємо, відварюємо до готовності — на це у вас піде близько 15 хвилин. Дайте охолонути, зніміть шкірку і кожну розріжте навпіл.
- В окремому посудині змішайте сметану (йогурт) з пропущеним через прес часником і дрібно нарізаним кропом. Солимо, додаємо спеції до смаку.
- Кожну картоплину обмазуємо соусом, центр додаємо сир. Загортаємо половинки картоплі беконом, закріплюємо зубочистками та відправляємо у духовку на 15 хвилин.
Раніше ми ділилися улюбленим дідівським методом приготування картоплі. Вам точно сподобається.