Інші гарніри скасовуються: картоплю готуватимете тільки так

Читать на русском
Автор
47723
Картопля виходить смачною, ситною та вражаючою
Картопля виходить смачною, ситною та вражаючою. Фото vazhnoznat.com

Їм можна насолоджуватися постійно

Картопля – незамінний продукт на нашій кухні. Улюблена пюрешка, запечена картопля, по-селянськи — далеко не весь перелік страв, які можна приготувати з цього коренеплоду.

Сьогодні "Важно знать" пропонує запекти картоплю з беконом. Це ідеальна страва і для сімейного обіду чи вечері, і навіть для святкового столу. Картопля виходить смачною, ситною, готується просто і на столі виглядає красиво. Страва порадує і серце, і шлунок, очі.

Як приготувати запечену картопля з беконом

Інгредієнти:

  • 9 картоплин;
  • 200 г сметани чи йогурту;
  • 150 г бекону;
  • 100 г моцарелли;
  • 2 ст. л. оливкової олії;
  • 1 зубчик часнику;
  • кріп, сіль, спеції на смак.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю миємо, відварюємо до готовності — на це у вас піде близько 15 хвилин. Дайте охолонути, зніміть шкірку і кожну розріжте навпіл.
  2. В окремому посудині змішайте сметану (йогурт) з пропущеним через прес часником і дрібно нарізаним кропом. Солимо, додаємо спеції до смаку.
  3. Кожну картоплину обмазуємо соусом, центр додаємо сир. Загортаємо половинки картоплі беконом, закріплюємо зубочистками та відправляємо у духовку на 15 хвилин.

Раніше ми ділилися улюбленим дідівським методом приготування картоплі. Вам точно сподобається.