Розкрито секрет ідеальних мереживних млинців: ось як вони готуються

Читать на русском
Автор
1167
Ви могли навіть про це не знати
Ви могли навіть про це не знати. Фото vazhnoznat.com

Млинці вийдуть тонкими та ніжними

Незабаром одне з найвеселіших весняних свят — Масляна. Кожен кулінар шукає найрізноманітніші рецепти млинців, щоб порадувати близьких.

Однак який би чудовий рецепт ви б не знайшли, не завжди млинці виходять тонкими, ніжними та мереживними. Разом з "Важно знать" розповімо про головні нюанси, завдяки яким ваші млинці завжди будуть ідеальними.

Як приготувати млинці.

Необхідні для приготування млинців інгредієнти повинні бути якісними, а курячі яйця обов’язково ще й кімнатної температури. До речі, цей інгредієнт робить тісто щільним, тому не варто додавати більш як два.

Необхідно обов’язково просіювати борошно через сито – краще це зробити за годину до приготування. Тоді рідке тісто буде рівним і пишним, а млинці — повітряними та тонкими.

Молоко чи кефір краще трохи підігріти. Якщо молочний продукт буде холодним – тісто вийде гумовим.

Дуже важливо додавати в тісто млинця окріп. Він трохи заварює борошно і в результаті млинці виходять легкими та невагомими, ажурними та з дірочками.

Важливо також, як ви змішуєте інгредієнти. Рідина в борошно потрібно вводити поступово — тоді не буде грудочок, а тісто вийде однорідним.

Врахуйте, що чим рідше вийде суміш, тим тоншими будуть млинці. Рідка суміш хороша тим, що млинці будуть плавно розтікатися по сковороді та поступово підсмажуватися.

Обов’язково дайте тесту настоятися протягом 20-30 хвилин і лише тоді беріться до випікання. Смажити їх обов’язково на олії із двох сторін на середньому вогні. Складати готові млинці необхідно стопочкою, за бажанням кожен можна промазувати вершковим маслом для смаку.

Спробуйте використати ці хитрощі при приготуванні млинців із зеленою цибулею та кропом. У вас вийде ідеальна страва.