Два бюджетні інгредієнти — і млинці ідеальні: чудовий рецепт до свята

Читать на русском
Автор
9135
Млинці виходять особливими на смак
Млинці виходять особливими на смак. Фото shuba.life

Близькі та друзі проситимуть саме такі млинці

Не за горами Масляна — одне з найрадісніших і найвеселіших свят серед слов’ян. Традиційно на нього кулінари готують млинці, млинці та вареники з різною начинкою.

Сьогодні ми з Shuba пропонуємо приготувати млинці із зеленою цибулею та кропом. Завдяки цим двом простим інгредієнтам ваші млинці точно всім запам’ятаються. Крім того, вони готуються швидко, легко та з доступних інгредієнтів. Такі млинці — ідеальний варіант для сніданку, перекусу і навіть для святкового столу.

Як приготувати млинці із зеленою цибулею та кропом

Інгредієнти на 4 порції:

  • яйця курячі – 2 шт.;
  • олія – 1 ст. л.;
  • сіль — 1/4 ч. л.;
  • цукор — 1 ч. л.;
  • молоко 2,5% — 400 мл;
  • борошно — 160 г;
  • сода харчова — 1/2 ч. л.;
  • цибуля зелена, кріп, гілочка – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Зелену цибулю та кріп миємо, сушимо і дрібно нарізаємо.
  2. В окремій мисці збиваємо в легку піну яйце, цукор та сіль. Вливаємо половину молока і всипаємо просіяне борошно, ретельно перемішуємо.
  3. В отриману масу додаємо соду, молоко і рослинну олію, що залишилося. Все ретельно перемішуємо до рідкої однорідної консистенції. Залишаємо тісто настоятись протягом 10 хвилин і знову перемішуємо.
  4. Половником виливаємо тісто на розігріту сковороду з невеликою кількістю рослинної олії та рівномірно посипаємо його цибулею та кропом. Підсмажуємо млинець з різних боків до готовності.

Подаємо млинці як самостійну страву або загортаємо в них кисломолочний сир, м’ясний або печінковий паштет, рибну намазку. Смачного!