Два бюджетні інгредієнти — і млинці ідеальні: чудовий рецепт до свята
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 9135
Близькі та друзі проситимуть саме такі млинці
Не за горами Масляна — одне з найрадісніших і найвеселіших свят серед слов’ян. Традиційно на нього кулінари готують млинці, млинці та вареники з різною начинкою.
Сьогодні ми з Shuba пропонуємо приготувати млинці із зеленою цибулею та кропом. Завдяки цим двом простим інгредієнтам ваші млинці точно всім запам’ятаються. Крім того, вони готуються швидко, легко та з доступних інгредієнтів. Такі млинці — ідеальний варіант для сніданку, перекусу і навіть для святкового столу.
Як приготувати млинці із зеленою цибулею та кропом
Інгредієнти на 4 порції:
- яйця курячі – 2 шт.;
- олія – 1 ст. л.;
- сіль — 1/4 ч. л.;
- цукор — 1 ч. л.;
- молоко 2,5% — 400 мл;
- борошно — 160 г;
- сода харчова — 1/2 ч. л.;
- цибуля зелена, кріп, гілочка – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Зелену цибулю та кріп миємо, сушимо і дрібно нарізаємо.
- В окремій мисці збиваємо в легку піну яйце, цукор та сіль. Вливаємо половину молока і всипаємо просіяне борошно, ретельно перемішуємо.
- В отриману масу додаємо соду, молоко і рослинну олію, що залишилося. Все ретельно перемішуємо до рідкої однорідної консистенції. Залишаємо тісто настоятись протягом 10 хвилин і знову перемішуємо.
- Половником виливаємо тісто на розігріту сковороду з невеликою кількістю рослинної олії та рівномірно посипаємо його цибулею та кропом. Підсмажуємо млинець з різних боків до готовності.
Подаємо млинці як самостійну страву або загортаємо в них кисломолочний сир, м’ясний або печінковий паштет, рибну намазку. Смачного!