Цими лінивими пельменями наїдяться всі: фантастична страва на всю сім’ю дуже швидко і просто
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 554
Страва виходить надзвичайно смачна і вишукана
Ми розповідали про лайфхаки, які покращать смак традиційних пельменів. Це смачна страва, однак вона вимагає чималої кількості часу та зусиль.
Розповідаємо, як приготувати її "ліниву" варіацію — знадобиться дуже мало часу та зусиль, а вся сім’я в результаті наїсться пельменями. Рецептом поділились на порталі ProstoWay.
Інгредієнти:
- 500 г яловичини
- 300 г борошна
- 2 морквини
- 3 цибулини
- 1 яйце
- 50 г вершкового масла
- 100 г маслин без кісточок (консервовані)
- зелень кропу та селери
- приправи
- сіль
Спосіб приготування:
- Нарізаємо м'ясо великими шматками і пропускаємо через м'ясорубку. Нарізаємо цибулю півкільцями, а моркву натираємо на великій тертці. Дрібно нарізаємо зелень кропу та селери.
- Перемішуємо фарш з цибулею та морквою, солимо та перчимо. Висипаємо борошно гіркою в глибоку миску, зробивши зверху поглиблення.
- Додаємо яйце, трохи холодної води і замішуємо круте тісто. Залишаємо тісто на 30 хвилин в прохолодному місці.
- Розкочуємо тісто в тонкий пласт, викладаємо зверху фарш. Скручуємо тісто разом із фаршем рулетом.
- Рулет нарізаємо шматочками по 2-3 сантиметри товщиною. Викладаємо їх зрізом вгору в глибоку сковороду. Додаємо трохи води, вершкового масла та спеції.
- На слабкому вогні тушкуємо до готовності. При подачі поливаємо пельмені соусом, що залишився і прикрашаємо маслинами.
Ця страва надзвичайно приваблива і смачна. Також ми розповідали, як приготувати ліниві пельмені інакше, і так вони більш схожі на пельмені.