Цими лінивими пельменями наїдяться всі: фантастична страва на всю сім’ю дуже швидко і просто

Читать на русском
Автор
554
Ці пельмені не вимагають годин ліплення
Ці пельмені не вимагають годин ліплення. Фото 1000.menu

Страва виходить надзвичайно смачна і вишукана

Ми розповідали про лайфхаки, які покращать смак традиційних пельменів. Це смачна страва, однак вона вимагає чималої кількості часу та зусиль.

Розповідаємо, як приготувати її "ліниву" варіацію — знадобиться дуже мало часу та зусиль, а вся сім’я в результаті наїсться пельменями. Рецептом поділились на порталі ProstoWay.

Інгредієнти:

  • 500 г яловичини
  • 300 г борошна
  • 2 морквини
  • 3 цибулини
  • 1 яйце
  • 50 г вершкового масла
  • 100 г маслин без кісточок (консервовані)
  • зелень кропу та селери
  • приправи
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо м'ясо великими шматками і пропускаємо через м'ясорубку. Нарізаємо цибулю півкільцями, а моркву натираємо на великій тертці. Дрібно нарізаємо зелень кропу та селери.
  2. Перемішуємо фарш з цибулею та морквою, солимо та перчимо. Висипаємо борошно гіркою в глибоку миску, зробивши зверху поглиблення.
  3. Додаємо яйце, трохи холодної води і замішуємо круте тісто. Залишаємо тісто на 30 хвилин в прохолодному місці.
  4. Розкочуємо тісто в тонкий пласт, викладаємо зверху фарш. Скручуємо тісто разом із фаршем рулетом.
  5. Рулет нарізаємо шматочками по 2-3 сантиметри товщиною. Викладаємо їх зрізом вгору в глибоку сковороду. Додаємо трохи води, вершкового масла та спеції.
  6. На слабкому вогні тушкуємо до готовності. При подачі поливаємо пельмені соусом, що залишився і прикрашаємо маслинами.

Ця страва надзвичайно приваблива і смачна. Також ми розповідали, як приготувати ліниві пельмені інакше, і так вони більш схожі на пельмені.