Як покращити звук на смартфоні: прості поради, серед яких - звичайна склянка

Читать на русском
Автор
18309
Поради для телефону
Поради для телефону. Фото Freepik

Ваш смартфон може бути найкращим помічником

Попри те, що у вас може бути найсучасніший смартфон з великим набором функцій, ви, можливо, не використовуєте його повністю. Деякі інструменти можуть бути вам непотрібні, але також може бути так, що ви не знаєте всіх можливостей свого телефону.

Експерти поділилися цікавими лайфхаками для мобільних телефонів. Вони значно полегшать ваше повсякденне життя та допоможуть використовувати його на повну.

Як покращити звук під час запису відео

Покращення звуку під час запису відео: Закрийте мікрофон телефона, щоб зменшити зовнішній шум і зробити запис чіткішим. Наприклад, якщо ви закриєте мікрофон на концерті, ви зможете записати чистий звук виступу, а не перешкоди з боку глядачів.

Після зйомки відео можна налаштувати звук у додатку для монтажу відео. При цьому додатково використати підсилювачі звуку.

Як покращити звук на телефоні

Один з основних параметрів сучасного смартфона – це хороший звук. Для поліпшення гучності та якості можна використовувати кілька способів: від використання вбудованих налаштувань Android до секретних кодів і спеціалізованих додатків.

  • Зайти в меню "Налаштування" на вашому пристрої, знайти розділ "Звуки".
  • У вікні, що відкрилося, регулюється гучність мелодії дзвінка, будильника тощо.
  • Для підвищення гучності перетягніть повзунок вправо, для зменшення – вліво.
  • У цьому ж вікні є функція вимкнення звуку, зміни рингтона та інші параметри аудіо.

Використання секретного коду

Використання секретного коду дасть змогу змінити заводські налаштування гучності динаміка. Що б це зробити зайдіть в інженерне меню. За допомогою нього з’являється можливість регулювати більше позицій ніж у стандартних налаштуваннях.

Використовуйте спеціалізовані додатки. Щоб завантажити програму на Android-пристрій, скористайтеся Gооglе Рlay Мarket.

Precise Volume. Програма дає змогу керувати всіма звуками в системі телефона. Покращує характеристики звучання як на зовнішніх динаміках, так і в навушниках. Додаток не вимагає рут-прав і абсолютно безкоштовний.

Volume Booster GOODEV. Програма регулює характеристики звучання. Відрізняється простотою використання порівняно з попередньою програмою. Гучність збільшується як у динаміках, так і під час використання навушників. Додаток безкоштовний.

Посилити звук на смартфоні можна за допомогою склянки, якщо вам потрібно дивитись фільм чи слухати важливу інформацію. Щоб зробити звук вашого телефона голоснішим, просто поставте його в порожню склянку або миску. Звук відбиватиметься від стінок, забезпечуючи більшу гучність.

Як зробити ліхтарик яскравіше

Використання порожньої пляшки для покращення освітлення ліхтарика: Цей лайфхак корисний для тих, хто любить походи та подорожі. Щоб отримати більше світла, поставте прозору пляшку з водою на екран вашого телефона (з екраном внизу). Спалах ліхтарика буде розсіюватися крізь прозору пляшку, забезпечуючи краще освітлення.

Також у Gооglе Рlay Мarket можна завантажити підсилювачі ліхтарика, або ж від початку використовувати встановлені програми. Таким чином він буде світити набагато яскравіше.

Раніше "Телеграф" писав, скільки разів на тиждень потрібно відключати смартфон, аби покращити його роботу. Дотримуйтесь простого правила, щоб продовжити термін служби вашого гаджета