Як краще використовувати смартфон у холод: чотири правила, про які знають не всі

Читать на русском
Автор
1806
Холодна погода може зіпсувати телефон
Холодна погода може зіпсувати телефон. Фото Freepik

Ось кілька хитрощів, які допоможуть вашому телефону працювати навіть за арктичних температур

Більшість сучасних мобільних пристроїв не призначені для екстремально високих чи низьких температур. Багато хто з нас стикався з проблемою уповільненої роботи гаджета після його використання у морозну погоду. Холод також впливає на заряд батареї мобільного пристрою.

Згідно зі статтею в журналі Time, кілька простих порад можуть допомогти зберегти заряд смартфона в холодну пору року. Дотримання цих правил під час використання телефону в мороз допоможе продовжити термін служби акумулятора.

Як правильно використовувати телефон у холод

  1. Тримайте його в кишені. Проста дія може захистити його від низьких температур. Це також дозволить телефону використовувати ваше тіло для підтримки оптимальної температури. Смартфони особливо вразливі у холоді, тому не залишайте їх в автомобілях на парковці.
  2. Використовуйте захисний чохол. Якщо вам доводиться виносити телефон на вулицю за холодної погоди, використовуйте чохол, який зберігає тепло та захищає пристрій від низьких температур.
  3. Заряджайте телефон удома. Тимчасові проблеми з продуктивністю, спричинені холодом, зазвичай зникають, але заряджання пристрою при екстремальних температурах може пошкодити його.
  4. Вимкніть телефон. Якщо погода надто холодна, краще вимкнути смартфон, щоб запобігти можливим проблемам.

Раніше ми писали, як прискорити зарядку пристрою iPhone. Варто скористатися розумними хитрощами.