Така підлива зробить будь-яку страву в сто разів смачнішою: ви приготуєте її за 10 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1795
![Дуже просто і неймовірно смачно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/8a/e305a69c-e9518ce9603a3360a4345964fda418a7.png?v=8810_1)
Головний плюс такої підливи – в універсальності
Якщо хочеться покращити смак улюблених котлет або картопляного пюре, це легко можна зробити за допомогою різноманітних підлив. Сьогодні ми пропонуємо універсальний рецепт — він підійде абсолютно до будь-яких страв.
Головні переваги підливи за рецептом Smachnonews – бюджетні продукти, простота приготування та мінімум часу. В її основі – томатний сік, тому вам необхідно орієнтуватися за консистенцією. До речі, якщо вдома не було томатного соку, можна замінити пастою.
Як приготувати універсальну підливу
Інгредієнти:
- морква — 1 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- борошно — 2 ст. л.;
- томатний сік — 750 мл;
- приправи, цукор та зелень — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Миємо і чистимо цибулю та моркву. Цибулю нарізаємо кубиками — моркву натираємо на великій тертці.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією та обсмажуємо до м’якості цибулю. Після цього додаємо підготовлену моркву і готуємо до золотистості та м’якості.
- Додаємо до овочів борошно і готуємо протягом 2 хвилин, постійно помішуючи.
- Через зазначений час вливаємо в сковороду томатний сік, накриваємо кришкою і готуємо підливу до бажаної консистенції.
У такій підливі можна приготувати незвичайні тефтелі або пікантні голубці. Вийде неймовірно смачно.