Така підлива зробить будь-яку страву в сто разів смачнішою: ви приготуєте її за 10 хвилин

Читать на русском
Автор
1795
Дуже просто і неймовірно смачно
Дуже просто і неймовірно смачно. Фото smachnonews.24tv.ua

Головний плюс такої підливи – в універсальності

Якщо хочеться покращити смак улюблених котлет або картопляного пюре, це легко можна зробити за допомогою різноманітних підлив. Сьогодні ми пропонуємо універсальний рецепт — він підійде абсолютно до будь-яких страв.

Головні переваги підливи за рецептом Smachnonews – бюджетні продукти, простота приготування та мінімум часу. В її основі – томатний сік, тому вам необхідно орієнтуватися за консистенцією. До речі, якщо вдома не було томатного соку, можна замінити пастою.

Як приготувати універсальну підливу

Інгредієнти:

  • морква — 1 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • борошно — 2 ст. л.;
  • томатний сік — 750 мл;
  • приправи, цукор та зелень — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Миємо і чистимо цибулю та моркву. Цибулю нарізаємо кубиками — моркву натираємо на великій тертці.
  2. Розігріваємо сковороду з рослинною олією та обсмажуємо до м’якості цибулю. Після цього додаємо підготовлену моркву і готуємо до золотистості та м’якості.
  3. Додаємо до овочів борошно і готуємо протягом 2 хвилин, постійно помішуючи.
  4. Через зазначений час вливаємо в сковороду томатний сік, накриваємо кришкою і готуємо підливу до бажаної консистенції.

У такій підливі можна приготувати незвичайні тефтелі або пікантні голубці. Вийде неймовірно смачно.