Ідеально до м’яса, риби та будь-якого гарніру: підлива вийде смачніше, ніж у дитячому садку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 20074
Вжух — і вечеря на столі
Кожен кулінар рано чи пізно ставить питання, що приготувати до вечері. Якщо вже близькі відмовляються навіть від смачних макаронів з фаршем, пропонуємо приготувати універсальну м’ясну підливу.
Ця страва від "Скарбнички рецептів" виходить настільки смачною, що затьмарить навіть улюблену підливу з дитячого садка. До того ж вона настільки універсальна, що підійде до будь-якого гарніру.
Як приготувати універсальну м’ясну підливу на вечерю
Інгредієнти:
- 600 г м’яса;
- 3 цибулини;
- 1 морква;
- соняшникова олія;
- 1 чайна ложка солі;
- 2 чайні ложки цукру;
- 1 столова ложка томатної пасти;
- чорний перець;
- половина чайної ложки паприки;
- 2 чайні ложки розмарину;
- 2 столові ложки борошна;
- 4 зубчики часнику;
- 800 мілілітрів води.
Спосіб приготування:
- М’ясо миємо, нарізаємо тонкими пластинками та обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією на середньому вогні до рум’яної скоринки.
- Цибулю та моркву чистимо. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на тертці. Підготовлені овочі відправляємо до м’яса. Додаємо цукор, сіль та обсмажуємо протягом 5-7 хвилин.
- Через зазначений час до сковороди відправляємо томатну пасту, чорний перець, паприку, розмарин, борошно, трохи води, ретельно перемішуємо.
- До м’яса додаємо подрібнений часник, вливаємо воду, що залишилася, накриваємо кришкою, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні. Через півгодини знімаємо кришку і тушкуємо ще 10 хвилин.
Тепер готуємо улюблений гарнір та подаємо на стіл. У вас вийде смачна і ситна вечеря.