Такі тефтельки близькі проситимуть щодня: просто додайте один інгредієнт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2985
Вони точно урізноманітнять ваше звичне меню
Якщо хочеться побалувати себе чимось, крім звичних котлет, пропонуємо приготувати тефтелі. Це чудова альтернатива класичним биточкам.
Ми пропонуємо здивувати близьких тюфтельками… з буряком. Це відмінний варіант обіду або вечері для тих, хто любить м’ясо та овочі. Насолоджуйтесь смаком разом із нашим рецептом.
Як приготувати тефтелі з буряком
Інгредієнти:
- яловичина – 500 г;
- буряк – 400 г;
- оливкова олія – 2 ст. л.;
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- томатна паста – 50 г;
- сіль, чорний перець — на свій смак.
Спосіб приготування:
- М’ясо миємо та нарізаємо довільними куками.
- Буряк миємо, 300 г чистимо, також нарізаємо довільними шматочками, разом з фаршем пропускаємо через м’ясорубку. Масу солимо, перчимо і ретельно перемішуємо.
- З|із| отриманого фаршу формуємо тефтелі та обсмажуємо їх на сковороді з 1 ст. л. оливкової олії до золотистої скоринки.
- Цибулю, моркву і буряк, що залишився чистим, нарізаємо соломкою та обсмажуємо на оливковій олії до м’якості. Додаємо до овочів томатну пасту і трохи обсмажуємо.
- До овочів додаємо окріп, солимо, перчимо і відправляємо в підлив тефтелі таким чином, щоб соус покрив їх повністю. Гасимо їх під кришкою до готовності.
Подавайте такі тефтелі з розсипчастим та ароматним рисом. Смачного!