Для такого салату вам навіть у магазин йти не доведеться: зайдіть на кухню – і знайдете необхідне
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 23518
![Здивуйте всіх неймовірною стравою](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/4d/2bfaeb91-a60510bed6077cafc6f5a2b2883fb4d1.jpg?v=7223_1)
Гості ходитимуть п’ятами, щоб запитати рецепт
Буряк – найчастіший гість на наших кухнях. Це важливий інгредієнт не лише улюбленого борщу, а й найрізноманітніших салатів.
Разом із "Добрими новинами" поділимося неймовірним рецептом страви. Річ у тім, що для його приготування вам навіть купувати в магазині нічого не потрібно, а результат вас захопить. Він здивує вас неперевершеним смаком і стане чудовим доповненням до будь-якого обіду чи вечері. Це не лише смачно, але дуже корисно.
Як приготувати салат з горіхів, моркви та буряку
Інгредієнти:
- 2 середні буряки;
- 2 великі моркви;
- 1/2 чашки горіхів;
- 1/4 чашки оливкової олії;
- 2 ложки яблучного оцту;
- сіль та чорний перець на свій смак;
- сік половини лимона за бажанням;
- 1/4 чашки подрібненої свіжої петрушки;
- 1/4 чашки фета чи козячого сиру за бажанням.
Спосіб приготування:
- Буряк і моркву відварюємо до готовності, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо тоненькими смужками.
- За бажання горіхи підсмажуємо на сухій сковороді до золотистого кольору, даємо охолонути та подрібнюємо.
- Для приготування соусу в окремій глибокі мисці змішуємо оливкову олію, яблучний оцет, сіль, перець і за бажанням — сік лимона. Все перемішуємо.
- Підготовлені буряки та моркву відправляємо в глибокий салатник. Туди ж додаємо смажені горіхи. Заправляємо все приготованим соусом та ретельно перемішуємо.
Прикрашаємо салат подрібненою петрушкою та натертим сиром. Подаємо разом з курячим філе або ніжними котлетами. Смачного.