Соковиті свинячі реберця: рецепт, від яких пальчики оближеш

Читать на русском
Автор
Потіште себе неймовірно апетитною стравою (фото створене з допомогою ШІ)
Потіште себе неймовірно апетитною стравою (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Відкрийте для себе секрет приготування страви, перед якою не встоїть ніхто

Свинячі реберця — це універсальний продукт, з якого можна приготувати безліч страв. Їх можна запікати в духовці, смажити на сковороді, готувати на грилі, варити та коптити. Завдяки своїй структурі та мармуровості, реберця завжди виходять соковитими та ароматними, якщо їх правильно приготувати.

У цій статті ми поділимося з вами рецептом від порталу unian.ua, про те як приготувати свинячі ребереця у томатно-соєвому соусі.

Складові:

  • 1 кг свинячих реберець
  • 1 велике яблуко
  • 100 г томатного соусу
  • 1 ст. л. цукру
  • 3 ст. л. соєвого соусу
  • Дрібка солі
  • 0,3 ч. л. чорного меленого перцю
  • Пекучий перець за смаком
  • 0,5 ч. л. меленої кориці
  • 0,5 ч. л. часникового порошку
  • 1 ч. л. копченої паприки
  • 1-2 ст. л. лимонного соку

Приготування:

  1. Очистіть яблуко від шкірки та серцевини, наріжте кубиками. Розімніть виделкою або запечіть у духовці.
  2. Змішайте томатний та соєвий соуси, цукор, сіль, перець, корицю, часник, паприку, лимонний сік та яблучне пюре.
  3. Замаринуйте реберця в суміші щонайменше на годину.
  4. Запікайте реберця 1 годину за 180-200°C, потім 30 хвилин до рум'яної скоринки, поливаючи соком.

Смачного!

А якщо ви любите свинину, рекомендуємо приготувати м'ясо по-французьки за рецептом "Телеграфа". Таке м'ясо вийде соковитим, ароматним та неймовірно ніжним. Окрім цього, вас може зацікавити рецепт ситного, насиченого та по-справжньому густого супу.