Соковиті свинячі реберця: рецепт, від яких пальчики оближеш
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Відкрийте для себе секрет приготування страви, перед якою не встоїть ніхто
Свинячі реберця — це універсальний продукт, з якого можна приготувати безліч страв. Їх можна запікати в духовці, смажити на сковороді, готувати на грилі, варити та коптити. Завдяки своїй структурі та мармуровості, реберця завжди виходять соковитими та ароматними, якщо їх правильно приготувати.
У цій статті ми поділимося з вами рецептом від порталу unian.ua, про те як приготувати свинячі ребереця у томатно-соєвому соусі.
Складові:
- 1 кг свинячих реберець
- 1 велике яблуко
- 100 г томатного соусу
- 1 ст. л. цукру
- 3 ст. л. соєвого соусу
- Дрібка солі
- 0,3 ч. л. чорного меленого перцю
- Пекучий перець за смаком
- 0,5 ч. л. меленої кориці
- 0,5 ч. л. часникового порошку
- 1 ч. л. копченої паприки
- 1-2 ст. л. лимонного соку
Приготування:
- Очистіть яблуко від шкірки та серцевини, наріжте кубиками. Розімніть виделкою або запечіть у духовці.
- Змішайте томатний та соєвий соуси, цукор, сіль, перець, корицю, часник, паприку, лимонний сік та яблучне пюре.
- Замаринуйте реберця в суміші щонайменше на годину.
- Запікайте реберця 1 годину за 180-200°C, потім 30 хвилин до рум'яної скоринки, поливаючи соком.
Смачного!
А якщо ви любите свинину, рекомендуємо приготувати м'ясо по-французьки за рецептом "Телеграфа". Таке м'ясо вийде соковитим, ароматним та неймовірно ніжним. Окрім цього, вас може зацікавити рецепт ситного, насиченого та по-справжньому густого супу.