Варіант швидкої вечері: рецепт піци з листкового тіста
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 610
Ми підкажемо, як приготувати швидку піцу.
Піца – це не лише смачна й ситна страва, але й справжній рятівник, коли немає часу на приготування їжі. Завдяки готовому тісту ви можете приготувати піцу за лічені хвилини, не втрачаючи при цьому ні в смаку, ні в ароматі.
Ця піца виходить не гірше ресторанної. Про це пише Prostoway.
Інгредієнти:
- 1 упаковка готового дріжджового тіста;
- 4 ст. л. томатної пасти;
- 150 г твердого сиру;
- 100 г ковбаси (за бажанням);
- 1 болгарський перець (за бажанням);
- 5 печериць (за бажанням);
- 1 цибулина (за бажанням);
- оливки (за бажанням);
- орегано, базилік (за бажанням);
- сіль, перець за смаком.
Приготування:
- Підготуйте тісто: розкачайте тісто на пергаменті в коло товщиною 0,5 см.
- Змастіть тісто томатною пастою: залиште вільними 1-2 см по краях.
- Додайте начинку: наріжте ковбасу, болгарський перець, печериці, цибулю та оливки (за бажанням). Розкладіть їх на піці.
- Посипте піцу тертим сиром: додайте орегано, базилік, сіль та перець за смаком.
- Випікайте піцу: випікайте в розігрітій до 200°C духовці протягом 10-15 хвилин, до золотистого кольору сиру.
- Насолоджуйтесь!
Порада:
- Експериментуйте з начинкою: ви можете використовувати будь-які інгредієнти, які вам подобаються, наприклад, шинку, гриби, морепродукти, ананаси, кукурудзу.
- Зробіть піцу більш пікантною: додайте до томатної пасти трохи гострого перцю або соусу табаско.
- Використовуйте овочі: додайте до піци свіжі або заморожені овочі, наприклад, броколі, шпинат, оливки.
- Зробіть бортики: загорніть краї тіста, щоб начинка не витекла під час випікання.
- Змастіть піцу яйцем: це додасть їй красивого глянцевого блиску.
Піца з готового тіста – це чудовий варіант для швидкого та ситного обіду або вечері. Приготуйте її за нашим рецептом, і ви будете приємно здивовані результатом!
А якщо хочеться здивувати близьких — приготуйте піцу з грушами та сиром брі. Також ми ділились рецептом дуже смачного салату з м’ясом.