Ця закуска зникне зі столу першою: рецепт вирізки в теріяки та беконі

Читать на русском
Автор
Ця закуска зникне зі столу першою
Ця закуска зникне зі столу першою. Фото say7.info

Апетитна страва у східному стилі

Складаючи меню на святковий стіл, кожна господиня намагається зробити його різноманітним, оригінальним та смачним. Так, гостей можна здивувати незвичайними салатами, наприклад, з пекінської капусти та грибів.

А на закуску можна подати свинячу вирізку, мариновану в теріяки та запечену в беконі. Її захочуть спробувати найпершою, запевняють на порталі "Say7".

Як приготувати свинячу вирізку, мариновану в теріяки та запечену в беконі

Інгредієнти:

  • 400 г свинини (вирізки);
  • 200 г бекону;
  • 50 мл соєвого соусу;
  • 50 мл соусу теріякі;
  • 50 г кетчупу;

Спосіб приготування:

  1. Змішати соєвий соус і соус теріякі, додати кетчуп, перемішати.
  2. У соус викласти свинину, залишити на 30 хвилин.
  3. Бекон викласти внахльост, зверху викласти свинину.
  4. Загорнути краї бекону, загортаючи всередину свинину.
  5. Викласти м’ясо на фольгу, загорнути.
  6. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 45 хвилин.

Також рекомендуємо звернути увагу на рецепт запеченого м’яса з сиром та помідорами. Воно готується легко, а в результаті виходить чудове частування.