Ідеально до сніданку чи на перекус: бутерброди-піца нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 906
Виходить без зайвого клопоту та зайвих витрат
Якщо ви любите солоні сніданки, то, ймовірно, ви уже готували пухкий омлет, робили вівсяномлинець з рікотою та лососем або смажили сирний плескач. Сьогодні ми пропонуємо іще один варіант смачного сніданку.
Бутерброди-піца чудово смакують до кави, їх також можна з'їсти, як перекус або подати до супу. А рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".
Як приготувати гарячі бутерброди
Інгредієнти:
- батон;
- ковбаса, шинка, сосиски;
- помідори;
- болгарський перець;
- зелень за смаком;
- сир;
- сметана або майонез;
Спосіб приготування:
- Батон нарізати скибочками.
- Ковбасу, помідори, болгарський перець нарізати дрібними кубиками.
- Зелень дрібно нарізати.
- Сир натерти на дрібній тертці.
- 1/3 від натертого сиру та усі нарізати інгредієнти змішати, додати сметану, сіль, перець за смаком, перемішати.
- Начинку викласти на скибочки батона, посипати сиром та викласти на деко.
- Запікати близько 5-7 хвилин у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці.
А якщо ви любите приймати гостей і не бажаєте довго стояти біля плити, рекомендуємо також приготувати закуску з грибами нашвидкуруч за рецептом "Телеграфа". Така закуска буде чудовим доповненням до основної страви.