Легка весняна страва: салат з в’яленими томатами, куркою та пармезаном

Читать на русском
Автор
1191
Смачний корисний салат
Смачний корисний салат. Фото say7.info

Дивовижна страва нашвидкуруч

З наближенням весни хочеться все більше свіжих овочів та фруктів, а також салатів із зелені, як, наприклад, з грушею та сиром. Сьогодні ми якраз і хочемо поділитися такою смакотою – стравою із салатного міксу, пармезаном та в’яленими томатами.

Салат можна подавати на вечерю, він також прикрасить святковий стіл. А рецептом із нами поділилися на порталі "Say 7".

Як приготувати салат з в’яленими томатами, запеченим курячим філе та пармезаном

Інгредієнти:

  • 300 г курячого філе;
  • 100 г в’ялених томатів;
  • 50 г пармезану;
  • 150 г зеленого салату;
  • 2 зубчики часнику;
  • 5 горошин чорного перцю;
  • 2 ч. л. сушених трав;
  • 2 ст. л. олії;
  • сіль;

Заправка

  • 50 мл олії;
  • 1 ч. л. гірчиці;
  • сік половини лимона;
  • сіль;
  • перець;

Спосіб приготування:

  1. У ступці розтерти перець із сіллю та часником.
  2. Додати сушені трави та олію, перемішати.
  3. Отриманою сумішшю натерти куряче філе.
  4. Загорнути м’ясо у фольгу.
  5. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
  6. Готове куряче філе нарізати невеликими шматочками.
  7. Томати нарізати невеликими шматочками.
  8. Сир тонко нарізати.
  9. Приготувати заправку, змішавши олію, гірчицю та сік лимона.
  10. Посолити, поперчити.
  11. Змішати салат та томати, додати заправку, перемішати.
  12. На тарілки викласти салат та томати.
  13. Зверху викласти філе та пармезан.

Раніше ми публікували рецепт салату з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими барвами.