Легка весняна страва: салат з в’яленими томатами, куркою та пармезаном
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1191
Дивовижна страва нашвидкуруч
З наближенням весни хочеться все більше свіжих овочів та фруктів, а також салатів із зелені, як, наприклад, з грушею та сиром. Сьогодні ми якраз і хочемо поділитися такою смакотою – стравою із салатного міксу, пармезаном та в’яленими томатами.
Салат можна подавати на вечерю, він також прикрасить святковий стіл. А рецептом із нами поділилися на порталі "Say 7".
Як приготувати салат з в’яленими томатами, запеченим курячим філе та пармезаном
Інгредієнти:
- 300 г курячого філе;
- 100 г в’ялених томатів;
- 50 г пармезану;
- 150 г зеленого салату;
- 2 зубчики часнику;
- 5 горошин чорного перцю;
- 2 ч. л. сушених трав;
- 2 ст. л. олії;
- сіль;
Заправка
- 50 мл олії;
- 1 ч. л. гірчиці;
- сік половини лимона;
- сіль;
- перець;
Спосіб приготування:
- У ступці розтерти перець із сіллю та часником.
- Додати сушені трави та олію, перемішати.
- Отриманою сумішшю натерти куряче філе.
- Загорнути м’ясо у фольгу.
- Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
- Готове куряче філе нарізати невеликими шматочками.
- Томати нарізати невеликими шматочками.
- Сир тонко нарізати.
- Приготувати заправку, змішавши олію, гірчицю та сік лимона.
- Посолити, поперчити.
- Змішати салат та томати, додати заправку, перемішати.
- На тарілки викласти салат та томати.
- Зверху викласти філе та пармезан.
Раніше ми публікували рецепт салату з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими барвами.